原神[2]

1001 回覆
37 Like 919 Dislike
點解要咁care
令你地冇咁直觀已經岩晒我心水
大佬吖全部人廿秒瘋狂combo你咩?用得魈削韌應該係最top,深境佢俾人㩒住嚟打搵Rion對奶唔掂
所以你要斟酌個幾秒我真係唔明,你岩神都坦唔掂,安穩輸出都做唔到,有乜資格去講乜嘢6秒10秒差好多
講若陀龍王更加唔知做乜,有固定打法要閃要避,上去硬碰然後怪岩神唔夠硬?
為左另人第一次睇冇咁直觀
而keep住用d柒到唔敢睇既叫法
真係用心良苦
關咩瘋唔瘋狂20唔20秒事?非c6松岡本來就唔係快既隊計秒數既話眼鏡妹回得咁多又快,點解d人打深淵情願要jean?
岩神最大作用從來唔係坦,係減抗,冇人怪岩神盾唔夠厚,係想同你講盾唔係萬能
所以仲要定期要轉下除左有d諗唔到點轉既之外
邊個會諗唔到?
素人聲優黎架?
用聲優名耐左都要轉下架
唉你又唔明
唔係講緊用返聲優名
你d改法咁濫又咁懶
佢配過既其他角都餓狗搶屎一樣攞黎用
你話諗唔到我仲以為個聲優成世人淨係配過一個角色

所以其實係邊個呢?
唔係個個聲優d作品你都記得架麻,記得當然會轉下啦,下次可以叫惠惠做emt添
炮姐我就剩係記得炮姐
唔係要人睇得辛苦咩
你其求開個wiki是但揀個咪睇地人R爆頭囉
你到底噏乜嘢
你講岩神深境撐唔住,我咪話你用得魈佢唔會俾人一直打到岩神盾都爆,又講快唔快做乜
砂糖CD差琴咁多,用埋祭禮都係慢同唔穩定,充能秒數快?
仲有岩神就係要佢安穩輸出俾角色打到敵人出硬直,唔係駛撚刷千岩刷生命,咩嘢唔係萬能
講雷神有乜用你就9唔搭8
咁麻煩不了用d自己記得既就得,要去查就本末倒置
咁懶
希望你有睇NGA既耐性肯花幾秒去copy and paste (which should be遠少過你睇NGA既時間)
點解唔會畀人一直打到岩神盾都爆?你講提走換走佢?咁點解我唔繼續插然後用琴幫手回,仲無腦仲舒手
眼鏡幫松岡回能點會差過jean,眼鏡e一下3-4球喎,琴2-3球喎,要講唔穩定雷神仲唔穩定過眼鏡,回得2x,眼鏡同琴既能量都可以食充能詞
你係咪弱智如果岩神盾係主要用途當初唔會畀人屌,一講有減抗個個扯晒旗,刷生命係有好過冇咁解唔係因為盾量最重要,係因為要個盾提供既減抗同霸體重要
雷神用途講左好多啦,除左炮姐隊冇乜隊對佢有大需求,仲有咪就係武裝隊可以換走內田
睇nga睇人鬧交有娛樂性,我去查有咩娛樂性
你到底噏乜嘢
你講岩神深境撐唔住,我咪話你用得魈佢唔會俾人一直打到岩神盾都爆,又講快唔快做乜
砂糖CD差琴咁多,用埋祭禮都係慢同唔穩定,充能秒數快?
仲有岩神就係要佢安穩輸出俾角色打到敵人出硬直,唔係駛撚刷千岩刷生命,咩嘢唔係萬能
講雷神有乜用你就9唔搭8
點解唔會畀人一直打到岩神盾都爆?你講提早換走佢/周圍避?咁點解我唔繼續插然後用琴幫手回,仲無腦仲舒服
眼鏡幫松岡回能點會差過jean,眼鏡e一下3-4球喎,琴2-3球喎,要講唔穩定雷神仲唔穩定過眼鏡,回得2x,眼鏡同琴既能量都可以食充能詞
你係咪弱智如果岩神盾係主要用途當初唔會畀人屌,一講有減抗個個扯晒旗,刷生命係有好過冇咁解唔係因為盾量最重要,係因為要個盾提供既減抗同霸體重要
雷神用途講左好多啦,除左炮姐隊冇乜隊對佢有大需求,仲有咪就係武裝隊可以換走內田
cls
如果好似巴哈同Reddit咁和平既話我實唔會點睇
咁連登算係咩?
睇下咩話題,都有花生食下
除左鳩兄你之外
得間唔中俾騰訊調教得貼貼服服個d入黎鳩噏一兩句咋喎
有咩花生食?
我以為你講成個連登
原神post係冇乜野玩,所以要釣下魚
咁依家岩神咪唔止個盾仲有減傷, 有乜問題?講個盾會唔會爆又要扯呢樣嗰樣,又咩唔係萬能又減抗
魈加鍾離除咗巨型怪,擴散加落地削靭,有幾多人會令佢Q時間內淩空爆盾斷輸出,又要講若陀龍王?
充能本來就唔係冇邊個唔得,只係雷神快叉個個用得著,有增傷有上雷,專心充能有輸出,彈性唔大變用途唔多變冇大需求
講完一樣又噏第二樣玩角色口水PVP,龍門搬到去東京奧運
6萬血鐘離表示
除左上次劍鬼滿debuff之外都唔會爆盾
每星期肥陀都係胡行鐘硬食 補血角用黎多鳩魚

雷神暫時倍率低,充能玩機制 未上手都試唔到手感
例如行秋有潛力轉0充能純堆輸出 加入胡行鐘
雷神真空時間Q五刀

比起倍率澎漲,有新機制新配隊更好多
萬葉未上手比人串=小砂糖
結果到上手 手感正到踢走埋溫迪 帶飛舊角色
都係倍率見唔到既機制

不過比起盾,稻妻探索都係七七最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞