原神[2]

1001 回覆
37 Like 919 Dislike
至少一定可以唔洗等囉
理論上將軍eq完最多放埋班q夠做啦
放埋黑仔王得返1-2秒,個命座減5秒,浪費左3/5-4/5,唔係好化算,情願用果1-2秒搵d平既方案彌補
討論下個價值啫
錢一回事啦
其實正常情況下將軍eq完直接轉返eula都夠做啦應該
C6炮姐就可能用得著,可以提早爆
eula+將軍+雙岩, 定時定候上返個盾就極無腦
20秒一次循環變到18秒增益左10%
你只要第4個人為你提供到超過10%增益左右就填到數,2命岩神掉粒石10萬仲有盾減抗,仲抵屌
如果唔開黑仔王慳多2秒就可能有用d,但隻炮姐因為要疊層數唔可以閃避,有機會死,就算唔死第二次循環都可能要黑仔王出黎補下血
不過唔知實數係點, 因為4命變左將軍無視60%抗
有人話就算配EULA都係需要佢Q既時候先拎出黎
可能其他時間都係班q+驗怪+將軍eq咁
當然啦, 呢個情況又變左有冇eula都冇所謂
放埋黑仔王得返1-2秒,個命座減5秒,浪費左3/5-4/5,唔係好化算,情願用果1-2秒搵d平既方案彌補
討論下個價值啫
錢一回事啦
其實正常情況下將軍eq完直接轉返eula都夠做啦應該
20秒一次循環變到18秒增益左10%
你只要第4個人為你提供到超過10%增益左右就填到數,2命岩神掉粒石10萬仲有盾減抗,仲抵屌
如果唔開黑仔王慳多2秒就可能有用d,但隻炮姐因為要疊層數唔可以閃避,有機會死,就算唔死第二次循環都可能要黑仔王出黎補下血
不過唔知實數係點, 因為4命變左將軍無視60%抗
有人話就算配EULA都係需要佢Q既時候先拎出黎
可能其他時間都係班q+怪+將軍eq咁
當然啦, 呢個情況又變左有冇eula都冇所謂

你閱讀理解有問題,唔知你嘅期望係乜,我講俾人屌膨脹嘅係萬葉神里嗰班,唔係雷神
雙風CD減5%同雷神Q E叉電,邊個更有用唔駛講,高命琴同風神另計
魈要雙風都係為充能而唔係減CD,佢本身配隊就好自由,唔會冇位俾雷神
依家環境奶真係可有可無,心海都係話佢倍率怪而唔係大奶怪

咩用邊個邊個都得呢啲係廢話,呢個世界冇話冇邊個唔得,冇雷神咪繼續用中二皇女,香菱都可以自己堆爆充能,但嘥幾多時間刷裝同能力少咗幾多?
好似岩神風神咁,雷神就算0命都改善遊戲體驗,循環流𣈱好多,再勁當然好

用CV代稱都未夠,仲要講佢配嘅其他角色
岩神隕石開盾個時間你又唔計埋
你要盾咪貓女E,可速切仲有雙冰,唔駛錢添
你而家唔係單放棄雙風,係連雙岩15%增傷都要放棄埋,除非將來有岩補師
當然你可以話用黑仔王可以補到數,前題係你另一隊冇用黑仔王減低左組隊自由度
你同時食晒岩神同黑仔王既話你另一隊得返凍結隊同武裝隊
雷神堆滿充能回2x,琴3e 27,雷神要用8秒左右,琴帶祭祀9秒,唔帶就12,雷神優勢係充夠快,但唔夠彈性,萬一你咁岩充唔滿或魈e打唔中冇產球,你就有排搞等10s,琴6s一次可以幫手充

鬼佬都有玩依個meme有咩問題?所有高橋李依配既都explosion架啦
C2岩神掉石自動開埋盾2-3秒,岩岩好填到個真空間,有機會蝕1秒
仲有唔係要盾,係要佢盾個減抗增益,所以換貓冇乜意義
情願你換修女q可以減物抗或女漢子q拉高普攻傷害佔比
宵宮手感麻麻
講充得最快應該係眼鏡妹可以直接3e,回成30幾,計埋切人食都係5-6秒,可以慳隻雷神去另一隊,不過同雷神同一問題,e完3次萬一唔滿有排等
配你隻火大劍可以走一路
咁似毛澤東個種思想
部署點找卡數,然後全部新野抽晒佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞