原神[2]

1001 回覆
37 Like 919 Dislike
內田rip又多隻4星上位
雷神e=內田+無限持續+aoe+buff Q
好多增傷成份,真係要計過先知
做後台應該唔錯,e係內田上位版不過威力低d,q就算唔夠大力都可以當幫隊友回能量
E增全隊Q傷害,常駐
炮姐笑到牙都甩
刷到出年
做後台2命就完整,0命應該都ok
而家開個AC 解哂所有任可能夠石抽
起碼夠小保底
我有隻琴既,不過啲4星唔太得
跟住出呢隻

睇強度就等抽d神
黎緊係呢隻

通常都特別勁
仲有隻game冇咩高難度content
真係想過又過唔到多數都有得co-op靠人
終極快叉點會唔勁
最撚難谷係充能,有佢慳返一半人生刷充能詞俾班80後台撚香菱行秋北斗,數值同持續時間可能改弱,但充電用途上0命都勁過6命皇女,二命buff爆,稻妻國統治者叉電之神
仲有佢係副C,唔似神里主C俾人屌倍率怪爭櫈仔
但全隊回能要企係度打幾秒,改做出黎斬一刀就回能會好好多可以即刻換走
如果5秒都覺得浪費時間,咁佢波罅個十幾點元素都只係錦上添花
雷神好在自己堆充能就同時buff群叉同雷傷,用開有隊練好循環到嘅唔覺好有用,但日後抽到冇用過又靠Q開飯嘅屬性,雷神夾一夾慳返好多時間刷充能條,或者唔駛揸把低攻到喊嘅西風
[url]快啲出個五星水輔取代行秋,心海係主C真係幫我慳石,下下擊飛嘅大環境回血坦有春用[/url]
點止5秒
出技畫面都2-3秒,之後打5刀,每刀要相隔0.9s,對到軸先係5秒走到,如果對唔到軸穩陣起見要打夠6秒,計埋都約8秒了最快都要7秒,惠惠打次e都係9秒
可莉復刻入坑 刷定宵宮突破料一出就換走隻可莉
你當其他人出技唔駛時間?雷電只係俾人打多5-7秒,台上一分鐘台下十年功,呢7秒可以刷少幾耐聖遺物
佢E咁長咁密咁弱搶蒸發 融化,但唔駛靠呢兩樣嘅Q雷神都可以快叉,優拉 神里 魈 凝光 雷澤 女僕
想睇極限傷咪去抽萬葉 神里 胡桃 心海,然後繼續屌米哈遊數值膨漲
佢同九条暫時睇都係狂buff一樣屬性,九条攻擊% 雷電幫大家慳充能

仲有邊撚個惠惠
雷神畀人話低於期望,冇人屌佢5星黎講數值膨漲膨脹5星係課金遊戲黎講遲早會出取代4星係正常
神里未實戰用過唔評論,松岡用jean e夠3下再加松岡自己果2下其實夠充能,松岡隊另外2隻多數人入雙岩,你用雷神取代jean就要補奶,雙岩你就要拆換隻奶,冇左雙風減cd同雙岩加傷,雷神e應該唔會buff到魈所以入佢完全動機不明純粹充能,女僕雙雷係可以入既取代左內田個位目前除左炮姐好似真係冇乜邊隊係入完會好出色
惠惠咪高橋李依
抽到6命減Q CD比炮姐用
有機會浪費,炮姐cd 20但由開果下開始計,爆果陣cd剩餘你當12秒,雷神再用你8-9秒eq,得返3-4秒你開埋黑仔王得返1-2秒左右,未計你可能仲會帶隻修女或岩神減物抗甚至帶眼罩女大劍eq玩雙雷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞