原神[2]

1001 回覆
37 Like 919 Dislike
你係咪金魚記憶唔記得?
之前咪講過話你刨係指一般人冇咁認真連睇都唔會睇而你會特登花自己時間走去睇
而且仲會quote埋佢地d理據攞黎同人拗, 玩緊電莖一樣
即係你個邊就死jer住一個月慳一分鐘賺多幾十石講到口都臭
呢邊就話我先幾日睇一次不能算刨

所以咪話你根本錯到離晒罩
就咁講你又亂咁interpret唔問清楚當係
就算解完你又睇唔到繼續用返自己套亂鳩咁黎既interpretation
btw真係講數字我驚你即時露左你條小學底
隻角抽返黎唔洗升?

究竟你咩事
btw你又轉移話題
用左14000石抽到一命綾華
冚家產 迫我貨金抽5星單手劍
無撚哂石喇
仲諗緊抽唔抽把野好
滿星使咩刨刨罵戰睇戲先係重點喎
最慘你老友仲要學人質疑人遊戲理解,點知仲差過人,畀人jer住笑好正常
刨定義人人唔同既,幾日睇一陣都有人當係刨,我就冇興趣去定義得咁細
畀晒機會你解釋又唔解,之後賴人亂解
最慘你老友連小學底都不如
下,你老友本身就有升d主輸出喎
最緊要隻上田佢已經有升
轉移左d咩話題
點解要一命
冇其他5星劍咪抽霧切,最高攻,常駐1000精通嘅萬業
邊個我老友?
點解你不停同我講佢?
我真係唔知你係度做乜鳩
真.9唔搭8
更正番 0命
上面咪你老友囉,你衝出黎搭嗲咋麻
講緊為左慳個少少野同少少算數花更多既時間同精力去achieve係on撚柒9
正常人wfc

你係咪回應不能?
即係邊個?
其實你係咪唔可以正常清清楚楚講野?
正常人都一車車樂團同角斗,仲要用咩時間精神輸出人物你老友本身就有升
正常人都會打下artifact消體,滿倉就要升咁d黎清,齊角玩左咁玩正常人一早滿星到wfc仲點會諗咩滿唔滿唔重要
你睇自己搭邊個嗲咪知撳下個顯示更多就有
講緊為左慳個少少野同少少算數花更多既時間同精力去achieve係on撚柒9
正常人wfc

你係咪回應不能?
正常人都一車車樂團同角斗,仲要用咩時間精神輸出人物你老友本身就有升
正常人都會打下artifact消體,滿倉就要升咁d黎清,齊角玩左咁耐正常人一早滿星到wfc仲點會諗咩滿唔滿唔重要
仲有兩個禮拜,睇定啲先抽武器
有人用綠劍代替霧切
本身加爆擊,唔使一定要4冰套玩永凍,又生命值加攻
減輕肝臟負擔

不過神里除咗永凍,其他配法都麻麻
真係cls
覆一覆就老友咁你都幾多老友
我係度睇user名最多睇下係咪鳩兄你
咁我同你係咪好撚老友?
你又噏乜柒呀?
乜撚野樂團角斗呀?
同付出多於回報有咩關係呀?
屌你老母真係on99咁

你講d正常人邊度見到呀?睇過?
個個電莖上身全角全90lv?

cls究竟你活係一個咩世界
執著埋依d字眼有乜意思,講你隊友都可以架
樂團角斗係打boss就出,你仲要額外付出乜野
打深淵使咩90,信長用精通裝求撚其開晒被動已經輕鬆打
cls老友同隊友係你眼中係interchangable?
究竟你想講咩呀?
其實老友同隊友係你眼中係咪都係解被回應條友?
咁咪係囉, 洗鬼升滿咩
屌講左咁耐你係咪終於明自己柒咩?
故事越獄個part 個dungeon設計進步咗咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞