原神[2]

1001 回覆
37 Like 919 Dislike
有冇人可以幫手解心形島成就

連結完ps5發覺差心形島先白金
換雷神點會冇雙風又雙岩,只會棄一個㗎啦,點會叫岩神班尼特一齊補位
你一開始嫌雷神斬人慢,咁琴祭禮3下E又點計
你識諗雷神會咁啱充唔滿有排等,咁琴又有冇得祭禮咁啱死火又充唔滿

雖然未知佢最後實裝係點,單睇字佢除咗快叉,仲有buff食蒸發融化以外嘅Q,本身QE有輸出,6命再幫課長加速睇cut in,未勁到屌打眾生,但都對得住雷神個名,最緊要係冇搶主C位搏屌
你食左jean個位,咁邊個補血?插插下個盾一破就收工用c6岩神補血?
Jean 6s,雷神同眼鏡妹充唔滿就要松岡自己開e充10s
C0雷神唔係話唔勁,但除左炮姐隊之外唔見有咩大改變,用途目前唔夠多
C2就好好多,充能之外仲有增傷
d名睇到好辛苦
其實叫番角色本名就可以 舒服好多
砂糖就砂糖
甘雨咪甘雨
魈咪叫番魈

一時cv一時其他名 唔知想點
另外一日未出廠都好難講 測服仲有成個月tune

甘雨未出廠數值=冰安柏
結果80大變60大 20秒變15秒
咁咪岩,我就係想你地睇得辛苦d
咁依樣係人都知但你唔討論多d官方未必會改強
好似岩神初初個個話ok合理,石化完有全隊增傷,官方就一路削,整低普攻倍率都算唔影響,之後整走個增傷,出左之後畀人屌到反皮先話上修
連登仔熟讀埋毛澤東思想
個種辛苦係好似睇緊關家姐衝出黎攞獎咁
柒到唔敢睇
係內心既辛苦難受
見d人鳩鳩地你可能會笑下佢,但鳩到好似你咁就會開始同情
btw唔expect你既閱讀理解能力可以睇得明
依d野好主觀好閒姐
正如連登多數人都覺得你開post係衝出黎柒,你咪又係照開
有d人直頭覺得上連登就係柒,唔通個個都要咁大反應咩
唔明組乜打乜大佬盾奶都要上齊
盾最常見冰貓 女僕 岩神,前兩個自己就係補,岩神個盾難破到閪,其他好似北斗辛焱冇人靠佢個盾
0命充能,,Q加傷,自己充能加雷攻,後台上雷,水雷共存感電可以削霸體,有水系站場或後台都可以令輸出更安全,咁萬甘油仲要用途唔多
最慘得佢自high
好似刻師傅 冰貓呢啲其他地方有人用開都明
自創真係睇到好撚尷尬
打深淵同周本肥龍,就算全血5萬幾血既岩神都未必唔夠你頂晒20秒松岡q緊你係唔換得人

打大世界就唔使講咩組隊合理性,邊隻未滿好感就上邊隻
依個本身就係原神撚連登自high post
自high有咩問題
唔明組乜打乜大佬盾奶都要上齊
盾最常見冰貓 女僕 岩神,前兩個自己就係補,岩神個盾難破到閪,其他好似北斗辛焱冇人靠佢個盾
0命充能,,Q加傷,自己充能加雷攻,後台上雷,水雷共存感電可以削霸體,有水系站場或後台都可以令輸出更安全,咁萬甘油仲要用途唔多
打深淵同周本肥龍,就算全血5萬幾血既岩神都未必夠你頂晒20秒松岡q緊你係唔換得人

打大世界就唔使講咩組隊合理性,邊隻未滿好感就上邊隻
又無端端轉移左話題,走左去訴諸群眾
仲要個群眾係連登堆柒頭,俾騰訊隔空訓到一見原神就識吠
原來理解既地方係由呢到開始錯
btw呢種"佢都係咁啦"既諗法真係好小學雞
冇轉移話題呀,個概念就係主觀,你有你地覺得尷尬,我有我繼續覺得冇問題
我諗係你理解錯
我個主旨係論壇本質就係自high地方,唔關咩佢係唔係咁事,冇話因為我認為你做錯,所以我都要做錯既概念
真心想知你覺得呢d咁柒既叫法點樣令人覺得"辛苦"?

呢個問題夠specific未?應該冇野可以spin喇掛?
除非你話我去d認真學術討論既地方事自high
下,依個post都已經最少有一個人話睇得辛苦喇喎
我諗你對呢個世界好多野都覺得只有一種解法
例如論壇就係自high地方
玩原神要玩到電莖一樣,d角得最optimal既玩法

既然你覺得你自high冇問題係因為論壇本身就係用黎自high,咁講"依個本身就係原神撚連登自high post"係做乜?

原來真係唔care係點"辛苦"法
唔係得一種解法,係得一種最優解法
咪就係提醒你依個都係一個自high post唔係咩學術post囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞