原神[2]

1001 回覆
37 Like 919 Dislike
過唔過到只係新手同f2p先會考慮既問題
對有課少少既人甚至f2p規劃得好既人黎講滿星反而仲慳時間
新手慢慢黎,唔使咁急追滿星
上田隊升香菱你要有黑仔王幫佢回能同信長擴散火領域
小野賢章隊你連乸型劍都冇好難玩
照我睇如果你想盡快打完深淵應該抽而家個池有齊黑仔王同信長,等隻上田就成隊
另一路等商店有乸型水劍換就可以同小野賢章走一路
我理得你0星過
最緊要過到
2.0送女漢子,你可以考慮一路走彌豆子+內田+眼鏡妹+女漢子走一路
其實諗諗下成本太高你唔係課就唔好夾硬追
一路走彌豆子武裝
一路走小野賢章
咁玩最平
老實講, 而家咁既陣容唔好諗打深淵住
成個2.0版本集中儲資源升角色, 去到2.1先再諗諗
純粹想打穿唔滿星收貨的話升到80級就夠,
LV90燒太多資源, 天賦去到6,7就OK
得隻女僕有罩點都建議升埋, 本身有全隊回復能力同時可以當回血角黎用
有冇人加好友~~~
新開送果三隻垃圾黎
升都曬時間
C1畢業解鎖加攻血量限制只差一步
主要升....
睇上面用cv講角色名真係睇到好尷尬
點解要咁
香菱必升
我果隻香菱80突破 D技 1/9/9 準備 1/9/10
六命左係 1/12/13 咁計

砂糖升80 or 90 都無死可以玩魔王武裝
砂糖90LV + 水(行秋最好) + 皇女 + 北斗(送)
打12-1 都係廿幾秒
砂糖D裝 風套 全部精通 好快畢業
完全唔洗理副屬性能力
台定亞服先
台~ ?
行秋啲技好慢~ 但覺幾好用
我都係台可以加你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞