原神[2]

1001 回覆
37 Like 919 Dislike
而家隻隻練到咁上下 D副C 好勁
但主C無死練一隻

狼末Eula, 天弓甘雨/公子
FOCUS邊隻先好
你focus係咩意思?刷裝定升lv? Lv80就夠打晒所有獎勵,唔使focus一隻
課金垃圾驚一定會輪替角色,你一定會不停轉玩其他角色,唔需要focus落一隻度
垃圾課金驚all in 1隻角色肯定會後悔
刷裝姐
EULA 而家用緊 2新套 2騎士
公子 2角鬥 2宗室
甘雨 4件琴師樂團

所以我而家都係咩人都升下
咁你咪打下水同冰果個副本
出水可以畀玩具銷售員
出冰可以畀上田同早見
而家啲二創真係好撚勁睇到我眼濕濕
萬葉故事
https://youtu.be/NrEbevuegS8
優菈故事
https://youtu.be/rCLekTzKUrw
1把天空弓無得2份分
無萬葉, 有隻練好左既砂糖
見你地討論開我又問
我隻90級0命公子用風花弓有無得諗?
btw聖遺物用沈淪+宗室 全5星
見過萬葉拉怪俾公子係一流
睇埋今晚直播先決定抽唔抽萬葉
全球咁多人睇直播 連登仔又多咗啲敵人

連登抵制聲優新增名單:
八重神子(やえみこ) CV 佐倉綾音
雷電将軍(らいでんしょうぐん) CV 沢城みゆき
トーマ CV 森田成一
神里綾華(かみさとあやか) CV 早見沙織
宵宮(よいみや) CV 植田佳奈
早柚(さゆ) CV 洲崎綾
珊瑚宮心海(さんごのみやここみ) CV 三森すずこ
九条裟羅(くじょうさら) CV 瀬戸麻沙美
ゴロー CV 畠中祐
真係比阿古獸巴燈中左佐倉澤城
稻妻~開通~真的很~興奮~
其實有玩崩3就知 差咗另外幾個主角幾時出
我無玩其實玩原神之前我好耐無玩過中資遊戲,第一次玩mhy D遊戲
後來都係比外國朋友日日慫恿先入坑
是咪冇入錯呢
義肢國臨出嗰陣個個都話佢可以做低原神
而家呢
抽萬葉中埋MONA
得返77未中不過WFC啦
就今次既更新內容黎講...
完完全全超出一隻手機玩到既GAME既內容......
其實1.1嗰陣通街都係阿貝多廣告嗰陣已經好想入,不過身邊D fd個個叫我唔好玩先忍手
一直去到1.3先忍唔住入左
打機有時輕鬆下都要因呢樣唔玩得因嗰樣唔玩得其實好慘
敢用茅野再講
崩3有出過茅野咩?
冇玩崩3唔知
我話敢用茅野就話佢叻豬唔反佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞