原神[2]

1001 回覆
37 Like 919 Dislike
睇情況 先唔講超載食邊個精通
高傷啲就皇女
雷主就直接落雷落隻怪 唔洗理距離問題
雷主同時可以每下落雷回能量
反而另一個火位我諗除咗班仔都冇咩人選
手感唔係幾好 可能我唔岩用弓角
好似話劇情試用果隻配錯裝,未必準,手感唔好源自火力不足
咁20秒破盾又係咪你要去到出大機械同硬食若陀咁極端嚟講一開始講用佢快叉,你話令魈冇晒雙岩雙風,我講是旦換一個又講到要班尼特又岩神,越扯越遠

我一開始講雷神係快叉,加佢減輕刷聖遺物,你稻草人到換叉電人同時唔駛刷充能,你睇得雷神比我仲高
雷神廿幾係叉唔滿60 80,但充能不嬲仲要靠打人去叉,C冇keep住輸出同打唔出傷害換邊個都一樣叉唔滿,深境改下擺位就得,好似稻妻啲新怪

雷神buff全隊嘅Q,而且自己充能堆輸出,冇咁大叉電壓力,其他人Q充能條同輸出可以平衡,只係佢暫時爆料倍率低,機制上已經循環到嘅加佢唔會更勁,一直PVP真係好無癮
辛焱
已經冇人記得佢
機械人係講削韌,講緊深淵同見龍一樣會爆盾
深淵都極端?唔計限時活動成隻驚得深淵同肥龍要講求組隊合理性,其他地方根本唔需要討論隊伍合理性
咁組隊好現實位得4個位,有一半以上人都對奶有需求,要彌補損失咪要入火神先圍到本,咁簡單邏輯你居然話叫愈扯愈遠
你話換走隻尿袋喎,唔係我屈你,尿袋幫手充能再食埋充能詞都未必保證到循環,你同我講換雷神可以換走尿袋慳d artifact咪完全錯誤,你入雷神走尿袋直頭係松岡隊入面係將artifact需求拉高2倍可能要150-160先夠,因為雷神果20幾係唔食充能詞
咩c冇輸出就充唔滿呀,你諗住下下靠打死怪產球?12層深淵6關有4關都係一波就完,你仲要完前幫下層開場充滿,一般黎講高能量輸出既角色都同時需要尿袋幫手一齊回能,有時甚至要其他角色帶產球武器,擺位唔會擺到多一個位,雷神回得2x前題下本身既尿袋都一樣要照用,而唔係換走隻尿袋
佢自己當然冇乜充能壓力,但20秒一次大哥,點平衡?咪又係要靠尿袋同充能詞,雷神可能可以令你充能詞壓力少左但必然係要用多一個角色位去換,而唔係替換尿袋,好似松岡隊咁,就係拆雙岩,冇左雙岩增傷我諗你要c2先補到條數,如果用c2做前題係唔差既
E cd太長
蓄力追蹤彈無攻
普攻打單體
係差D
可能掛後台陣係攞黎放大技
有無人亞洲server?
經常璃月3c之後 唔會一下子就做得太op
佢4命E會無縫 6命直頭超載機關槍
咁當然有愛先會滿命
不過未真係出角都係唔好腦測 實唔準
因為而家佢個e係加算定乘算都未清晰
呢個問題問啲有嘅玩家我冇就真係答唔到
C6好勁,c0另外2隻會勁d
你自己稻草人換走尿袋同時唔刷充能咋,我又幾時講可以同時咁做?
仲有深淵有魈削靭打斷,有幾多會令佢Q時間內岩神爆盾啊?
雷神20秒一叉,有幾多人Q循環20秒內吖,一隊4個角色,你識講雷神自己佔一半時間,其他人Q完E完有幾多時間剩?主C輔助冇產能靠雷神一個?
冇咗雙岩15%傷,雷神自己Q幫加Q又點計,佢E後台上雷擴散又加幾多,或者連雙風都唔要俾埋後台精通導電超載又點計,以上都係鳩吹因為隻角色未實裝,可能雷神數值改勁或者改更廢,只係得口水仗
你咁記得原神啲資料,嘥咁多時間上NGA上Reddit,有冇諗下練下自己記憶力同閱讀理解
稻妻周地都係蟹
岩神風神識煮飯都好正常
雷神好難諗佢煮飯個樣
落大雨唔會行雷
叫雷神俾雷劈死咪搞笑
璃月3c好似得甘雨係勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞