原神[2]

1001 回覆
37 Like 919 Dislike
垃圾新武器保底機制,240抽必得,冇得繼承
好撚佛心吖米哈遊,快撚啲出多啲屈機5星武,等微中課唔駛再抄課長作業,可以安心享受做人下人
支game
同美心創辦人個女話放棄香港年輕人,食美心就俾人批鬥有乜分別
美心一半係英資怡和,丫婆1%股份都唔夠喎
真心唔知想問
咁都借機會幫支那人洗白
怡和英資又點,咪又係奶到雪雪聲支持國安法
要類比都類比好d
一邊係支持繼續侵害香港,一邊只係去神社就搞到玻璃心被封殺
等於你問點解要反對支持侵略者既人唔反對拜神既人一樣毫無邏輯
你冇睇清楚,類比「拜神社俾人鬧」嘅係「食美心俾人批鬥」,而唔係美心呢間公司
神社有放戰犯,美心有個死廢老股東
支那仔鬧聲優傷害中蟈人感情,香港人鬧食客藍絲,其實兩者有乜分別

Btw,香港兩間電力公司都係一樣支持國安法,香港人依家係咪要轉太陽能,又有邊間上網唔支持國安法可以介紹吓
個類比咪有問題
拜神社唔係一定拜戰犯,唔係拜就代表支持戰犯
食美心除非你係冇得選擇,例如因為公司附近冇其他更好選擇,如果唔係你真係支持緊佢
係食物沙漠食藍店係迫於無奈,就好似東肛水香港人被迫飲冇人會怪自己
拜神社唔係一定拜戰犯,咁食美心可唔可以唔一定支持廢老?

講到迫於無奈,聲優又有必要去靖國神社,第二間冇放戰犯嘅唔去得?自細去開嗰間冇得轉?

我冇諗住洗白支那仔,只係覺得佢哋嘅思路同某啲香港人異曲同工
怡和如果中立既話你個假設先係成立
而家美心係無論怡和定廢老都係殊途同歸
等於靖國係得戰犯佢去拜
唔會死就唔係迫於無奈
瘋狂買外國水飲係唔會死架,但你係咪要連沖涼水,洗水手都要開支外國水黎倒?
等於公司附近得藍店你食我覺得係迫於無奈,唔通下下去第二區食咁唔合理?
所以我話玩原神當手機驚玩係冇大問題,因為手機驚太垃圾,垃圾入面搵舊冇咁垃圾
當電腦/主機驚玩就大把選擇,係你自己選擇玩原神,唔係被迫玩原神
你地好同意我講原神d垃圾既地方架喎
但未出國安法,廢老一鳩噏連登就呼籲抵制美心喎
咁即係話嗰陣嗰班香港人同支那人一樣,你會同意?
你洗手沖涼要下下自己倒都冇問題?為拗而拗到咁肉酸
做得到自己帶飯當然係好啦,但唔係人人做得到同接受到隔夜飯,所以係合理情況下可以被體諒
照你咁講香港人要反共咪唔飲得東肛水弱智少陣
原來又有曲線推post
黎遲一步
呀鳩頭哥可唔可以鳩少陣
即係例如你話碟飯屎一樣咁
正常人係指碟飯難食, 而唔係抬高緊舊屎
呢度一樣, 你話連登小粉黃同支那小粉紅一模一樣唔係幫緊支那人洗白
係笑緊小粉黃同小粉紅一樣柒
明唔明?
好慘, 咁多迫於無奈
不反了不反了
淨係反d同自己利益冇衝突既輕輕鬆鬆攞光環
講到食隔夜飯好慘咁
日日用親支那野都藉口多多

btw連登d反共 = 搵個藉口黎屌黎發洩
咁又真係唔洗連東江水都唔飲既
要話小粉黃柒都用好d類比呀
一邊有正當理由去類比一邊冇正當理由話兩邊一樣柒只會顯得你自己柒
唔係唔反係被迫用,所以唔應該影響你反唔反
等於香港要你硬食東肛水,唔代表香港人唔可以反支那
算啦, 想用咪用囉
咩硬食唔硬食咁多藉口
我自己就係接受唔到隔夜飯既人,凍左翻熱都唔得接受到既人咪唔覺慘,接受唔到既人咪覺得慘
所以香港人飲東肛水就唔反得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞