原神[2]

1001 回覆
37 Like 919 Dislike
高見就係幫你老友搵下邊度有連登仔嬲嬲
等得梗係抽新囡囡
都等左咁耐...
抽完萬葉
萬達國際隊12-1 15秒搞店
打12-3 又勁
咁鳩兄對2.0有咩睇法?
我就覺得連登仔個玻璃心大撚鑊
係 萬葉 睇人D片好撚勁..
有公子必抽萬業
可以水火-40%抗+40%傷好撚勁
公子香菱中等練度30秒內都打完12-1 上半
邊方面?營收?
佢由出到而家都冇蝕過,只係去左平穩期,因為多左復刻多左時間儲石,所以課金既人少左
2.0連出2隻完全冇位畀人儲石實會連續幾個池都向上
2.1應該出返上田,冇既人又係必抽,可以話因為黎緊完全係冇時間你儲石
冇時間儲石營收就會升
你有咩好嬲嬲咪唔好課
有冇都要抽架啦
冇木村良平都可以用乸型水劍,差唔多咁勁,係對群怪弱d同少下大爆發,但仍然係新手打深淵易上手
其實我想講睇落覺得做成點吸唔吸引之類
估唔到鳩兄乜都講錢
未出街點知呀
我又冇去測試服
你係咪未知出左PV?
年中咁多pv騙局,仲邊有人用pv去評
PV睇下就算架啦
唉鳩兄, 我真係唔知你個腦咩構造
即係PV呢, 就show左d新角新敵人呀新mechanics呀新area出黎咁
最多你係唔知個劇情既姐
隻game都成年咁制, 玩咩都已經係人都知我斷估你應該未鳩到其實原來係唔知的
咁你有d咩係好撚緊張但PV又唔show出黎會引你中伏呢?
真心想知
睇多d PV騙局你就明點解
畀你睇d新玩法,同到你玩果陣個分別,就好似蘋果島咁,d新圓圈機關可以好多玩法,結果複雜少少有心機既就得2-3個,其他都係好直觀
有新玩法同機制都要有心機整令佢多變先好玩,2.0 d機關設計有冇hea你同過份重複要到時玩你先會知
黑仔王你抽島崎信長都唔中?
咁你唯有儲果d輝石等商店換
1.1- 1.6 仲用緊富婆2隊打12層滿星
1.0 果陣用狠+富婆打到12層

而家仲練緊莫甘娜溫
仲未快得過 凝光鐘離隊
凝光其實可以升左先 同做岩C
狼有EULA上位可以收返埋
抽幾下墊保底囉,有隻c1黑仔王成條路平坦好多
上田走凍結流唔係為快,係為無腦穩定,狂開技就自然滿星
要快你要走融化流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞