原神[2]

1001 回覆
37 Like 919 Dislike
其實你又呢隻要咁用又果隻咁要用
又乜尿袋又乜幾秒又乜循環又幾多人點用
我冇理過都一樣36星
究竟你睇咁多nga咁認真研究又長篇大論個意義係邊?
agger
常識唔使點研究架喎
係講緊d正常邏輯既野同遊戲d基本機制,冇人話要識先滿星
強度壓制又得,甚至抄隊都得
大多數都係睇嘈交冇野嘈就熄左佢,計晒成個循環所有傷害部分果d post最多都係睇結論,使咩好多時間
你玩死果幾隻角一定會悶
課得就不如抽下新角有新鮮感
換人「同」唔駛刷充能係你自己幻想稻草人,一直只係講一樣

奶講唔帶唔得嘅係你,又要退返後講容錯率?

人有4個,魈換走琴點會唔得?你計琴可以西風3下E,咁雷神又有冇得雙E?E6秒同10秒,我雷神揸西風E又有輸出Q又加攻
如果留住琴冇咗雙岩15%,充能過剩嘅魈本身充能點解唔可以變精通?60%擴散唔好嘥,只係聖遺物數值由肝功能決定
如果連琴都唔要,或者多一個人後台出招劇變,如果爆料係真,雷神協同攻擊0.9秒,其他人後台可能得行秋先有佢咁快,咁精通就應該後手嘅第4人疊而唔係雷神疊,依家劇變加咗傷都少人用,就係因為全部屬性都上得慢分唔到後手係邊個,要增傷變咗大家都要疊精通好浪費,但雷神E同大部分2秒一次嘅後台比,似乎係雷神上先,咁精通疊後手就夠,就算第四人一樣可以充能

你記性同理解唔好就唔好講咩說服力,有返基本生活能力先
救命又理解左去指你花超過某個時間係NGA度
btw乜遊戲基本機制去到限死埋角色用法同又幾秒幾秒咁specific
而家就係講緊就算我唔知唔理呢d"常識"一様冇問題
咁你花超過幾秒去睇NGA又睇數據
再花唔知幾耐係連登打一大堆字
個意義係邊?

我睇你今次又點9唔撘8法
呢隻game要刷下裝配下
d stat分配得唔好係冇咩力
5分鐘鋤完璃月區石頭加埋差唔多等如90抽攞到嘅武器
刷裝刷到出年都未刷完
要刷完第2套精通風套俾溫迪 (差一件)
仲要刷4冰 / 2水俾 公子甘雨
先有時間刷新充能套

不過角鬥宗室夠靚都係14秒打完12-1上半
刷完水套 新充能套可能都係快1-2秒
死撐到要捉埋d咁既字眼
換人或減低artifact壓力有咩分別?
換尿袋本身已經唔work,放棄一個位置減低artifact壓力冇話有問題架前面都有講只係會蝕輸出同站場時間
有人單隻都通到,從來冇人認為冇奶一定唔得過唔到
係講大多數人玩松岡都會落奶,你叫人雷神換走jean咁係咪用開奶既人都要諗落個奶位呀?
計晒你睇點解唔得仲鳩噏冇話你唔可以用產球槍架,你e2次回12+雷神當你24,都係36,松岡3e要34能量既話計期望值22.5要15x充能,jean如果3e期望值係回22.5+產球劍18有成40,未計jean果22.5係食到充能詞即係只需要11x充能就夠,jean e倍率都唔算低其實加q攻但松岡q係冇攻擊力松岡q係buff技黎
冇話堆精通唔得呀,果少少詞你想堆到幾多?為左果少少精通打擴散刷過套artifact都唔情願刷套有充能換走雷神?

係你自己混亂咪以為人地冇記性同理解唔好
從來冇人限死正如你話唔想信長堆滿精通,想用劍斬人輸出我都話你可以,你鍾意點玩都得,但唔影響人地討論最優解
意義咪就係娛樂果d數據post多數係為左貶底某一隻角色做輸出對比最好睇架喇,自然就會鬧交,睇人鬧交同自己去鬧交都係一種娛樂黎
醉愛鬧交
真心問鳩兄咩學歷?
我都係未見過人咁on9
客觀黎講on9同學歷冇必然關係
覺得有關既人先係最on9
你都小學畢業,咪又係仲on9過小學生
中小學雞可能係
但一般大學黎講接觸多好多唔同野見識多左
我expect個思想係比較開放d同有返少少修養
正常就唔會話最愛鬧交咁on9
想睇下你係咪特例
一個興趣黎完全同接觸幾多同見識幾多事冇必然關係
同係街見人鬧架會有人圍觀一樣道理,冇分男女老幼
睇黎你唔係好想答
咪degree囉有咩咁特別又唔係master phd
咩major?
IT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞