原神[2]

1001 回覆
37 Like 919 Dislike

第一個合作

留名睇下一個係Link
連登仔又多個遊戲要抵制啦
今次個聯動真係跌晒眼鏡
完全估佢唔到
Horizon算唔算Genshin既前輩

1. 和服
2. 水手服
3. 巫女服
Horizon唔係講抄,果陣差唔多時間出,兩隻係鬥緊當年既game of the year
系wor
應該系「抄」Witcher 3

Horizon Zero Dawn VS The Witcher III Ultra | GRAPHICS COMPARISON | Comparativa
332,592 views

https://m.youtube.com/watch?v=csvNXBxVW-g
究竟你明唔明?
你好撚緊張d野根本wfc
真係咁難明咩
有幾撚緊張
等於講緊一份工收入多d又少d野做同一份少人工d多d野做既黎比較,唔通人地問你點解唔揀前面果份咁笨柒就係好撚緊張
儲石抽將軍同武
係呀,一個月做少唔知有冇一分鐘,收入多幾蚊
會去理既根本就on9
咩都唔洗做就achieve到就冇所謂
但為左呢d黃豆特登去花成粒鐘升真係驗下腦好d
咪鬼同佢拗啦
鬼唔知滿星乜都拎晒咩
有能力/玩耐左自然滿星架啦
鳩兄呢d奇珍異獸黎, 好罕見
我真係想知因咩事可以咁on9
條友由最早大半年前d原神post已經係度(https://lih.kg/qQmbyLX)
9個月前, 話個map淨係搵寶箱悶到仆街
可能到而家佢都仲以為d素材係個天度跌落黎唔係花時間係個map度採

又話自己冇再玩, 但又追原神新聞, 又刨NGA, 又不停曲線推post
又好似想玩原神玩到24/7咁, 電莖腦上身
但淨係識分有同冇唔識比較數字
對人同個世界好似0理解咁
好撚好笑
齊角真係咩都唔使點做就得柒頭例外
等睇同Witcher 合作
師公用伊格尼,肯定係火系單手劍
你心目中既刨係日日睇moon住
現實係幾日睇一次,每次幾分鐘就夠
點會唔識比較數字你老友之前咪就係深淵都冇乜點打過學人講遊戲理解畀我用數字收皮
玩左咁耐,仲要齊角但今次先滿,係邊方面能力不足?對遊戲理解不足定基本操作循環理解能力不足
你睇下你自己
9唔撚搭8
真係唔識字定知自己價值觀柒到仆街當睇唔到?

點評論為左一個月做少唔知有冇一分鐘同賺多幾蚊
係冇必要既情況下為左呢樣野花成粒鐘刷資源?
你自己理解力差咪以為人地9唔搭8,都唔係第一次
齊角要刷d咩資源?
2隻輸出既資源?用boss送既樂團同角斗就夠做啦
最近深淵考驗你破盾能力為主唔係考你輸出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞