原神[2]

1001 回覆
37 Like 919 Dislike
冇問題呀,但個重點係減抗到,唔係咩你講既咩「仲有岩神就係要佢安穩輸出俾角色打到敵人出硬直」
仲有機械人你已經冇得削,有一期松岡畀機械人打到要轉路,龍蜥有時會跳起你亦未必咁順利削得夠
有幾多會爆盾?你望下深淵有幾多人用松岡唔帶奶咪見到
彈性唔大同用途唔多係同時講緊,唔係你講所謂轉移緊話題
如果我第一樣野講唔通搞要要靠講第二樣先叫轉移話題搬龍門,彈性唔大同目前用途唔大都係事實黎冇講唔通既地方
當然你可以乜隊都塞,但未必會好流暢囉
我鐘離仲係帶緊血岩爆
血血血會唔會over左
仲有岩神就係要佢安穩輸出俾角色打到敵人出硬直
我係佢未buff時就係咁用, 之後有debuff當bonus
係咪唔準咁諗?

btw有一期唔得咁撚緊要, 睇黎幸平創真係垃圾黎
竟然係咁多怪入面有一隻怪既其中一招應對未必順利
真係好嚴重
6萬血9-12級e就真係可能唔爆既
但普通人4-5萬,6-8級e,深淵企20秒真係未必得
仲要連打3層,未計20秒盾同18秒松岡大招一個唔小心轉遲左斷左又係死
補血角多餘既話,jean出場率就唔會咁高
行秋轉輸出裝係會大力少少同可以換爆傷頭,但2x係咪真係夠就真係要試過先知你落岩神同小埋阿哥仲穩陣,有教官套加精通同樂團劍buff
冇話唔準既,但唔係多數人諗法
講有一期唔得咪講緊盾唔係大晒,正如創真都唔係已晒
數據已經話你聽大多數人用松岡都帶奶
你唔會晒時間放q既話生生生會好d
你鍾意冇野做就掉粒石落黎就生岩爆
幸平創真我都睇得明睇黎我係真毒撚
大晒
原來已經研究到講數據
本身我都係咁 用緊生岩爆(100爆170傷)

直到人來瘋活動
我鐘離而家已經係史萊姆之王
最近有鬼佬整左舊野統計深淵滿星玩家用既角色同配隊等等數據
唔想咁快戰力膨脹,新加嘅角色唔應該令依家完美循環嘅頂配更加勁,而係拉下位上嚟或者唔駛刷得咁辛苦,下次復刻嗰陣都叫有人抽,小保底中咗都唔會屌出聲依家5星已經幾個人下人
雷神個方向ok,只係倍率傷害人民感情
仲有要屌嘅係專武真係好撚專,雷神用識飛其他人用垃圾,米哈遊改咗3下必出就諗住用武器撚玩家
新果把槍
雷神專武 X
香菱專武 O
因為加攻擊數值固定左 香菱基礎攻擊低, 用既收益更大

香菱太多野都可以堆
而家枝枝槍都岩用
充能 精通 雙爆 攻擊
新果set 充能套直情變埋專屬裝
雷神唔使出黎斬幾刀就回到能已經夠倍率唔使好高
萬葉帶飛舊C
公子 可莉 老爺 刻晴
出多呢D百花齊放既sup先好
岩呀
我隻公子香菱隊即刻變左神

睇下可唔可以帶起埋隻EULA
刷埋充能套香菱飛上天
如果有雷神把專武
沙漏應該可以帶精通了
都係充能沙
精通杯/ 攻擊杯
唔用火傷杯?
你果隊水火隊其實本身都唔弱只係未到最一線,好多老屎忽用
而家變左一線隊
個水火隊1.1 就36星左啦
而家15秒 或者12-3 都係30秒
300充, 充能套食左75%
萬葉40%
6命大招15%

增傷區稀到得番D水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞