原神[2]

1001 回覆
37 Like 919 Dislike
璃月3C直頭係規格外
黎緊等宵宮
又抄
好嬲 又抄
連登仔準備好loop條片loop幾年
直到隻驚執嗰日都用緊最初嘅片打飛機
萬葉玩純色隊,聚變反應,甘雨融化隊
砂糖玩增幅反應隊

萬葉直接精通風套玩速切,根本長駐增傷
Eq 手感好好,傷害其次,萬葉脫手擴散次數屌打砂糖,eq都係

武裝隊入砂糖,佢q會打散啲怪,傷害唔平均,萬葉就唔會

之後神里宵宮高頻上元素,神里玩永凍,宵宮唔會玩蒸發,都係萬葉sup最好
2命仲可以取代埋眼鏡妹入埋增幅隊添
所以話課金驚注定跌入數值膨漲循環
邊度膨脹
4星一堆神仙 2命咁撚貴
主輸出已經漲完一輪
之後雷神多數會取代雙雷隊其中一隻雷,應該會係內田收皮
2命士道又變上位眼鏡妹
得黑仔王同乸型應該短期內唔會有上位版
唔知啦但係皇女仲係好好用
4星脫手副c全部好撚勁
5星主c完全可以用愛發電,萬葉buff刻晴傷buff 左成2x %
輸出脹
但係怪冇脹嘛
萬葉強風破盾好能勁
上期d怪咪漲完,雙使徒
前一期係乜隊都輕鬆滿星
上期就開始冇5星重要角色就要升特定對策4星
雙使徒用下腦就過到 唔食練度
有人0聖遺物滿是
4星本身班尼特、行秋、香菱、砂糖、北斗、皇女一定要升,練曬任組隊
前一期係腦都唔使用,求撚其蒙住眼都滿
佢操作好砂糖好多,但人地砂糖4星咋,萬葉輸比佢閹得啦
同3C比就係輸一截,普攻倍率低過刻師傅就係靠Q
2命只有前台enjoy唔多夾武裝北斗行秋,主C

不過主C總有過氣嘅一日,咁就講Sup
1000精通40%傷好似幾好,但佢sup嘅操作煩過鍾離 班尼特 行秋,後兩個4星,聖遺物要求又低啲

成千蚊抽0命返嚟速切,我自己覺得唔值,錦上添花佢係有,未來破紀錄高傷應該都有佢份,但遊戲體驗冇去到鍾離温迪 3C咁大改變

更大原因係我3C都未有所以唔抽
屌 萬葉副c嚟 邊個同你離月3c 離月3c 咪又係得甘雨特別勁,你諗下胡桃冇行秋會點

佢增傷手法咪就係擴散風套萬葉常駐3x%增傷+40%減抗+常駐吸怪+脫手擴散傷害。打感電可以同時擴水雷降雙抗,凍結同理降冰水抗。咁撚多功能唔抽就笨

咪搵砂糖同佢比,手感吸怪砂糖輸一截

班尼特增傷邊有佢咁高不過2隻一齊用好撚勁
行秋點會唔食聖遺物,拎祭禮大招有4000一劍未

隻game速切最值錢,萬葉唔抽就笨稻妻c一堆冰雷,完全係萬葉個場
仲有 而家武裝隊都係萬葉>>砂糖
萬葉擴散多砂糖好多
風套效果全部風角都得,切出嚟減抗講到佢獨家咁

行秋後台輸出倍率高,但就算低練度都可以上水俾班大佬同減水抗,所以先組乜隊都要搵佢
萬葉勁在可以buff埋屬性傷,如果之前已經有砂糖高精通風套真係可以無縫交接,不過學你話行秋都未上到去,我抽多個5星都係盞擺
重玩

舊ac有刻晴同溫迪,兩隻都0命
新ac楓原兩命

應該玩邊隻好
得天空之翼係咪可以收埋甘雨唔洗玩
用公子香菱隊 同 凝光鐘離隊上年滿星到而家
風神抽唔返士道而家任抽
成隻驚都可以唔使玩
士道係邊隻?
島崎信長
今次呢個名又點黎
信長係cv
士道係印象
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞