有冇人買完iPhone覺得好後悔

677 回覆
2080 Like 258 Dislike
邊部iPhone

我用嗰陣唔係咁喎
AI fake moon
窮撚過咗保養十世唔換啦
諗住等政府$5000消費券直接換新機然後而家呢部當後備機用算
屌我都係c9 pro 真係襟用 我已經完全裸跑等換機
我用an機影

無ip可以影到咁,完。
點解個個淨係講相機
我以前用三叔嗰陣唔會想買佢其他嘅產品
但係一轉iPhone之後 唔知點解
就係咁買Apple產品
比較過
iphone 個app影相出黎會d色飽和啲
samsung個app影出黎冷色啲(但其實可以自己調整返, 而且個介面一定好用過ios camera app)
因為用iphone 你唔買其他apple product體驗慘過食屎
唔好意思
一部iPhone se 3千幾蚊都順過哂你個啲咩旗艦機
但係買完之後 個體驗覺得好好
iphone 始終無咁多可能自己整既界面,真係得張wallpaper 可以變整icon 捷俓又會彈個濕鳩通知出黎,之前有方法可以收埋個通知又fix 鳩咗
唔反對face id,但指紋多個選擇,而且我覺得指紋真方便。總之唔會再買ip
apple奶共,不了
早排去豐澤衛訊試玩三叔Sony Apple d新機發覺新手機體驗已經唔同咗,覺得影相同螢幕刷新率呢啲先進咗勁多
班ifans最鍾意拎住自己轉會前用緊嘅An機同而家手持嘅iphone型號比較
都唔知比乜春
要比就用iphone12同S21比
同時期&同價位先有得比架麻屌
咁你嘅決定嚟嘅
我覺得face Id 方便好多
總之我就會繼續做果農
我老豆都突然換咗12,事源我部用咗4年爆埋mon既8plus仲trade到成900蚊
毒撚先用
依照我喺地鐵嘅觀察
用Sony嘅都係肥毒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞