有冇人買完iPhone覺得好後悔

677 回覆
2080 Like 258 Dislike
你人身攻擊
多數用an機唔係廢老就係新移民。
離遠見到都feel到陣柒味
多數見用支那寶唔係支那畜就係五毛
即係你
你依家拎iPhone11 vs S20比下就知
an機用一年基本上接近淘汰
唔撚覺...
如果你睇返佢點樣設計iOS 嘅過場,你會發現佢其實過場畫面唔係load緊,而係你可以隨時interrupt停咗佢,Android就冇呢樣嘢,一定要load 完先可以做下一步,呢樣野係令到好多人覺得iOS順,但又講唔出順喺邊嘅原因
https://developer.apple.com/videos/play/wwdc2018/803/
有興趣可以睇吓
其實事實上an同iphone各有各好
但係我用完iphone之後真係覺得好好用
有後悔咁遲換嘅感覺
我仲好想買晒佢哋嘅產品
無120就收得皮啦

用緊ipad pro同iphone

使用流暢度差成倍,120個反應同痴手程度一同場比就返唔到轉頭
我無人生攻擊
點解你會覺得我叫你China人你會覺得受到人身攻擊既
可惜an 已經去到240 hz採樣

用落反應順過ipad pro
人地又話今時唔同往日
利申z5p g4苦主
轉咗xr有返正常用戶體驗先
淨係流暢度呢下已組屌打an機
iphone 既拍片對焦快係勁既
one ui都可以開app即中斷,其他廠唔知依家點
有,假設佢唔轉款
我唔會再買
用緊iphone 8
好多人用d低階an機就代表全部an機 對決iphone,真係大開眼界
你慳啲啦,當年我買最top嘅s855機,屌你老母一年後打機仲撚慢過部iphone8,真係衰好心俾多次機會垃圾an機
+1,我當年都係全部買旗艦機
可能佢而家已經改善晒啲問題,但已經唔想用返
而家可能係

早幾年Sony電話嘅影相廢撚到
呢家年代機就唔會疾啦 只係d animation 冇好似ios執得咁順姐
求其啦 大家鐘意用咩咪用咩囉
咁事實就係ip貴啲呀嘛
最好一世唔depreciated
你咁醒又知我係10升21
唔俾我10 20 21 雖然你啱咗 只可以好撚正 因為120hz
根本兩個完全唔同嘅產品嚟
唔同price point /range
Apple統稱所有apple得一個牌子
an有成十幾廿個牌子 係一個system
唔明有咩好打飛機
個animation快小小 / 有個branding 真係入撚左邪教咁
香港人均電話1.幾部 work & personal phone
乜你得一部電話咋?就好似講到你知撚哂啲電話快定慢,一係講緊咸豐年代an機得罪你
Ip依家先有雙卡 an晨早有
由我地用屎啦
iphone緊係唔會淘汰啦 年年design都一鳩樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞