有冇人買完iPhone覺得好後悔

677 回覆
2080 Like 258 Dislike
出到11已經有武漢肺炎 出12仲用facid唔改指紋仲唔好笑咩
用梗11pro
唔敢講影相係最好 但比起其他算自然
btw幾時可以有個快捷鍵徹底熄左Wi-Fi佢
用捷徑熄都覺得好煩
你覺得今年部 13 係 2021 年先開始做 R&D? 你都幾玩得吓...
who fucking cares, I'm a consumer
作為一個窮撚
部手機可以用幾年唔lag就夠
唔洗佢幾勁幾勁
仲有 Apple 個大方向, 高階就係用 Face ID, 當時又唔知疫情幾時完, 你話轉就轉咩, 轉返 Touch ID 之後就完疫情的話咁點? 咪膠啦
你有心理準備之後iphone絕對會用返指紋解鎖都仲得
買過z1 真係幫唔落呢
之後轉返唔出奇
1. 個疫情真係好長期, 轉返 Touch ID 比較值博
2. Mon 底指紋技術開始成熟, Apple 一定係做到高 security level 先會開始用

你用返 2019 / 2020 年嚟比, 嘥 9 氣啦
下 用過pixel系列未
Se價錢已經可以買到an 高階機,大mon, 大電,120hz 靚mon, 正常人正常用完全夠曬,點解要比多幾千買iphone?
其實 用咁多部唔同牌子機黎同一個牌子比 apple已經贏左啦

同意每部機都有唔同既優點 但ip勝在樣樣都算係好 當然你話要最top佢未去到每個功能都最top 但如果你想樣樣都有既咁ip都夠滿足了 仲要都仲算保值 基本上你換新ip 補一半錢左右可以出新機 但其他機款你起馬要補7-8成 咁ip都算幾抵用架啦
唔係你個年齡層唔清楚但做new media嘅frd話無見過influencer用an機
根本唔係長唔長ip12條邊要放個finger print sensor唔會放唔到
根本係想你買埋apple watch嚟「方便解鎖」iphone食多你一水咋傻仔
Notebook黎講Macbook Pro好用
但手機an機好用

硬係會愈用愈慢
唔需要熄 完全唔耗電 清bg app同理
有行貨未
至醒係你啦
如果係咁點解唔一早出 Apple Watch unlock iPhone? 一早食多啲唔好? 醒到你真係...
學你話齋「技術未成熟」
iPhone 唔追機既話,真係用兩三年絕對冇問題。
人地同邊個買關消費者叉事咩
你係用果個,關心返好用定唔好用咪得囉
Apple 擺明係根據時勢而改變策略啦
係昆水就未出 12 都可以出 Apple Watch unlock iPhone 啦
s21 vs iPhone邊部好d?

利申: 用緊s21 細機
Apple Watch unlock iPhone 技術未成熟? 唔好偷換概念喇, 你已經柒咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞