有冇人買完iPhone覺得好後悔

677 回覆
2080 Like 258 Dislike
Ching好型想含
why not both
好似mac同windows咁 都可以PC win + macbook咁玩
自從用左pixel 4 xl... 部舊iPhone就變左垃圾
除非以前一直用開iphone,如果唔係真係諗唔到買iphone嘅理由係咩

價錢定spec都唔夠人挑機
之前喺其他po見到idog同人嘈
佢哋已經黔驢技窮到得番IOS同埋CPU 可以打飛機了
要比較iPhone vs AN機 一定要揾返相同價錢AN機先好比較

iPhone vs 三星S系列 其實咪差唔多
我用慣三星UI 覺得仲好用
an過場動畫你指咩?
如果係animation, developer option有得加快或者直情off咗去, 部機係會順好多
趁早試多d伏係比較好
Cpu勁咪spec夠人挑囉 你自己講嘅嘢已經矛盾 價錢都係睇大家點睇姐8000買垃圾造工定8000買靚造工
iPhone唔會lag機。

我打開支付寶到完成支付只需3秒。
an機至少10秒
關咩事,中階都唔會lag,好多戇鳩仔裝埋曬啲煉蠱app,部機忙住send野上支那server
face id係史上最on9解鎖
疫情下已經on9
仲要勁易壞
touch wood 俾人綁左,用個相機影下就解鎖
同密碼死唔肯講差太遠
10年前用過幾部an機
好撚lag 開相機等2秒on9架
支那靚造工

點解一定要用face recognition?
samsung pay1秒
又係呢啲月經post

兩個os都有用緊,各有各好la

why not both
其實點解咁多年an機影相都冇進步過 係佢mon問題定咩 屋企人用an機 睇返同一張相啲顏色同我差勁遠勁撚怪 就算影相send番比我都係怪怪地 總之交換睇都會係錯
ChiNa人黎 用ChiNa寶
An機有好多,sony, Samsung, google影相都唔錯,真係個人喜好
係電話自帶功能定裝apps
因為你屋企人用垃圾機
屋企人就係用samsung 仲要唔係好舊 都叫新機黎 唔知點解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞