有冇人買完iPhone覺得好後悔

677 回覆
2080 Like 258 Dislike
仲要無 1 2 0 hz 但你咁搞笑 換11 pro 唔換12pro
發現鳩up人士
冇用
就算有嘅Toyota房車俾你講到勁大馬力
都唔會正過一架馬力冇你咁大嘅保時捷
因為冇咁refined
我調翻轉出咗部pixel 4a 5g覺得幾好
喂 你prosche啲車係勁嘅話又911 又997 panamera macan cayenne然後又s 4s turbo S係多餘
我買iphone 只為air drop
無air drop 要三催四請先有人WhatsApp 比返啲團體合照我
係 所以3星就黎玩完

多謝你的笑話
iPhone都冇送耳機
要同AirPods Pro比我諗有啲難
比iFan high下吧
初初用iphone覺得正係唔出奇, 用多一兩代,發咗錢就畀足, iphone冇乜新意淨係快咗啲(但係啲app又upgrade咗多功能但係拖返慢部機)永遠都係咁上下, 用iphone耐就直情唔想upgrade, 畀成一萬幾千乜新嘢都冇得玩

三叔an 機就係知自己打劣勢波, 所以肯成日加啲新嘢,佢自家啲app都不斷upgrade(例如相機影文件自己識認出張紙個框, 唔使特別開多個app 如genius scan)
screen edge 卒黎launch野勁方便, 好多自定嘅嘢apple乜都唔畀你, 三叔畀返曬你同埋真係有諗過點樣方便你好快做啲嘢, 單手操作三叔直情可以無視部機有幾大
ching你s10升21u有咩感覺依家用緊s10,依家trade in埋七千左右就入到21u仲有耳機送
因為你未用過pixel
xr 64值二千尾?
邊度有?
我有部64, 100%新電池
想即刻換
其實今代12 Pro有減價
pixel 5表示順過IPhone 12 因為90hz screen
caruosell
自己放上去賣啦 2600-2800應該ok
電話台就2500
值嗰千幾 自己用好過啦
如果出得出降得快吸引人買有呢d數字唔出奇
品牌效應見到出現係apple身上
仲有其他幾間我諗買唔起iphone既咪用3星
只係好過其他咁
咪一撚樣垃撚圾
唔洗咁多如果啦
你話就玩完吖嘛
咪睇下幾時由第一變零
無可能啦。。。邊個會要

而家價好賤
係 人地講夜景 佢就整張夜視圖
唔通夜晚係街想同條女影張相開夜視影到上邊咁咩
d毒撚真係痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞