有冇人買完iPhone覺得好後悔

677 回覆
2080 Like 258 Dislike
邊個話一定會影到日頭咁
佢曝光有得調架
真,i9最鍾意開post一齊打飛機
真係用過an機覺得lag
講下自己用後感班an狗玻璃心即刻碎撚晒
噴到成個月球都係精
iphone影夜景全部偏綠 似中幅射咁
咁都有得吹?
邊個玻璃心?
an狗識唔識睇字?
真係用完lag就話人地作故
我上面咪話我有冇話你iphone三日就lag作故呀
字都唔識睇
駁唔刀
屌你老母又開打飛機post,成15頁
你地唔係真係咁挫敗到要用電話牌子攞優越感掛
固步自封圍爐打飛機真係幾撚on鳩其實
其實iOS市佔都係得十幾%,用an嘅係大多數
唔撚洗屌柒我an狗啦,用緊12pm同s21u
https://youtu.be/uqMeREND2v8

B係iPhone, A係s21
屌你玻璃心係因為我話android兩個禮拜lag就覺得我作故
又唔見我話你iphone三日就lag係作故?
見到反向意見就即刻覺得係老作
成部機你拎去試下咯
幾時買張單仲係到
成皮嘢買翻嚟結果好多功能用唔著咪仲柒係話緊你班idog呀平時係咪都係幾千蚊一件名牌Tee好撚chill呀屌你老母,個個用電話唔同取向,平過你iPhone嘅就笑人窮,貴撚過你iPhone嘅又笑人唔值,結果自己咪做小丑囉
笑鳩死iPhone全部旗艦spec,你唔係攞平價an機同iPhone比啊下話
我攞返上面張相嚟講啫
Android 機冇bouncy scroll (scroll 落最底唔識彈上嚟), 慣咩?
你都on9 條片唔計影月光 其他都輸幾條街
果粉搵存在感 由佢地啦
咪撚玩啦,乜撚IP???iphone就iPhone啦!android機開夜視影完又膠,又好似日頭咁,幾萬蚊果相機梗係做唔到啦,呀仔,相機同iPhone影出嚟真係自然好多囉
最慘係一大堆ifan9自我良好 仲要周圍開post
有冇爬文呀屌你 s20呀用緊
不過同你班an狗嘈黎都冇用
我冇話iphone好用 我都覺得iphone越黎越廢
所以先轉an機試下
AN俠: 影相用單反啦, 點會用電話影
夜視影到黑媽媽都係夜視?
影相iPhone好早就唔係top啦,拍片就係
世界好大,大把幾影相好過iPhone
作野都作好啲,屌你老母,吹奏Android就吹奏啦,扮乜春
你部iphone係2手?定華強北定先達買架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞