有冇人買完iPhone覺得好後悔

677 回覆
2080 Like 258 Dislike
想買,但香港無保養唔知搵邊間修
因為UI啲動畫整唔好
os個ui動畫依家都密密改善緊,app係生態問題
動畫唔跟手、甚至完全冇

iOS動畫生動、非線性、有回彈,過場動畫一定有placeholder
app開發好多都用iOS原生嘅動畫api

2021年,原生Android用家喜迎「回彈動畫」
https://lih.kg/2504853
其實an機都進步左好多啦 以前用耐會lag的確係事實,其他機唔清楚但我用緊pixel幾年都係好順
用多兩年再出post講啦
我都係買二手

下次去citylink 買
佢自己有做保養
佢iPhone 7 plus
我Samsung note 9

佢想換機,我叫佢買番iPhone
佢都有睇S21 ultra話都靚,但我都係建議佢買番iPhone費事轉An機後賴三賴四

唔識用機嘅人用番自己用開的少煩惱
幫老母買左新se2 lag 到仆街
月經文
S10已經2年幾算唔算耐?
S系用咗120hz芒之後仲順過iPhone
利申:雙修
影相唔係
同埋相薄問題
其他幾好
An機冇一部用到過兩年
部XR第三年都黎緊
鏡頭唔等於成像
你都on99
其實女仔多數用iphone
Nearby share
咁係你識得用icloud,唔識用google drive / one drive / USB手指 / 屋企唔set server 啫
我s10都順過ip12,你認真?
影日頭室內都全部偏綠同friend食飯影相,我部s10影相唔算靚但係顏色正常,佢部12pro max影到啲人食物中毒咁
蘋果系列,無得上網等於斷臂,單獨用等於折翼…
我有icloud
有無限google drive
有手指有hard disk
但我同我全家同我公司都係macbook+iPhone,點解我要用icloud以外嘅嘢咁麻煩?
下下都要過資料咁原始嘅咩
資料自己就會出現係我嘅檔案入面我連過呢個動作都慳返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞