有冇人買完iPhone覺得好後悔

677 回覆
2080 Like 258 Dislike
井底之蛙
又有an i 大戰,正
ifandog
上面淨係講spec,一般用家撚理咩
我而家單講用後經驗

次次同朋友玩,運動,聚會,人人即刻拎部ip 出黎airdrop,我用an機就毒撚乞人地有WiFi 時send返俾自己

Ip買配件機套又易,同女自拍配個Casetify鏡殼,女女又開心可以照鏡,影完光速airdrop俾佢快靚正

有家庭既細路同老人家用開iPad,配埋Ip又順理成章

得罪講句一件產品唔係單講功能,使用經驗更加重要,呢樣野an機咩旗艦都追唔到
Shot on Pixel(星空模式)
世界大戰
https://youtu.be/0p3oZ4kQzXc
Bitch
iPhone 12pro max 4k60p Dolby vision HDR in 10bit
自己好少影相
部xs max壞左之後 買左部中價an機頂住先 埋單37xx
但係用落發現好似好過部xsmax好多
mon 一樣大 但係有屏下指紋 無左m額
仲有120刷新率
由奇係個67w快充 快撚過部iphone好多
咁多年an機都吸引唔到我買
An機俠幾時先肯認
Android system 就係天生缺陷
依個post證明an機9成係弱智同窮撚
an機旗艦機邊會差得過iphone
核你老尾咩 長著慳電mode就係嘅
剩係一樣野
換新機唔使 set 過哂D野無縫交接
iPhone 已經完勝
android 換新機永遠要搞一輪好撚痛苦
廢老思維
7你老母8成
行落街睇下s21做緊咩discount先啦
笑撚死
度度都有平咁濟
trade in嘅話分分鐘平過iphone換機成本
xr 64上12 128都要補4000
但係s10 128上s21 256先至補3200
仲有一堆贈品

咁當然啦
你淨係講部機殘值
咁梗係iphone高啲
見到個67w快充,估係屌米機
Xperia靚過iPhone好多喎
s8宣佈咗唔再有軟件更新
所以諗住今年換部13 mini
好多人成日拎部兩三千,用左幾年既an機。同部新買七八千既iPhone比
唔明點解一部m 字額 無指紋 無120hz都可以打晒飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞