有冇人買完iPhone覺得好後悔

677 回覆
2080 Like 258 Dislike
真 用幾年除咗粒電老化 其他都仲好好用 慳返好多錢 唔會追新機
應該唔係
用過返唔到轉頭 成個配套勁太多 andriod機根本俾狗用
我用ip 係都用到v4同v6,估唔到已經出到10

iPhone 就iPhone 啦,乜撚嘢ip 做an俠啱你
大家咁鐘意嘈呢味做乜唔有建設性同慳口水啲整個Google Spreadsheet for comparison 呢

例如硬件邊部邊個牌子有120Hz, Adaptive Refresh rate (and its range), full resolution + 120Hz 同時開啟
邊個有nvme, 邊個有UFS3.0

再reference 埋cell row 咁下次嘈時衹要講個reference row 就搞掂
好撚過an啦 拎上手已經feel到兩回事
屌 Apple快啲搬去越南 印度製啦
ching 可以喺developers option off 咗個 animation
其實2邊都係USB-C charging
Samsung 25W, iPhone 22W
你係好同事就提佢地換下charger

除非你地個個都用電腦叉, 咁個個都係5W
咁你屋企人用咩機 同部機幾錢先
同垃撚圾PC一樣就到二奶三奶就怪叫同時大婆扭緊你耳仔

我唔知佢地果部咩機 佢地可能2年到換一次 換最新既samsung
燒板皇
可以bt download av
an機完勝
samsung都有分旗艦機同埋低端機
要用相同價位比較先得
Mon 底 fingerprint 未成熟, 又要加大個 mon, face recognition 的確係個好選擇, 但生不逄時啫
自己可以轉 wallpaper 㗎喎
有樣嘢真係好奇怪,我諗大約十部電話有九部都係用Sony鏡頭,但影相好似最唔好睇就係Sony機..
(多年前用電話感覺,而家仲係咪咁就唔清楚)
係成日出街自動連wifi搞到上唔到網好煩
中毒真係恭喜你
廣角輸人九條街咁啫
1千蚊同1皮野都係新機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞