有冇人買完iPhone覺得好後悔

677 回覆
2080 Like 258 Dislike
Android:年幾就要換一部

iPhone:幾時先肯壞?好想換新機
屌你老母呢啲垃圾topic可以互屌到2046
Cls,你呢啲咪android迷,接受唔到iPhone正就真玻璃心
年幾前嘅機款比我第一版果條link睇左未??最新s21u vs 12 pro max
你先無爬文啊on鳩仔
我唔係an狗唔係ifandog
屌你閱讀理解真係0分
lag機點撚樣拎證據出黎
我需唔需要同弱智連登仔交代晒?
你覺得我老作咪老作
我冇話覺得ip好用
只係覺得s20lag都要binc咁
an狗全部都係一言堂
擺明係你地ifan狗一言堂啦,乜撚柒an機都話lag
s20+我都用過,無撚lag過啊
an狗真係好撚玻璃心
我男朋友上部iphone用緊11
就係因為11都垃圾都lag先轉s20
一開始都好好地地
但之後就開始lag
以後唔敢再講android半句不是了
你老母冇供你讀書?我咪都有話大把相機都影出嚟自然好多我冇吹奏過iPhone
https://youtu.be/IdIqsGweqCA
3:11呢啲叫夜視
你果張相影完效果影到打哂燈咁樣叫夜視?
咁點解你唔朝早影
s21ultra完勝iPhone 任何一代
Ultra dynamic range 根本輸曬 人像又輸 比sharpness?
你去推下sharpness 睇下有咩副作用

成個綠晒啦
近排ios14.5好多bug 又發熱 就易crash
仲要開得機耐 開相機會彈app
唔係講lag機咩?做乜走咗去講120hz?
終於帶出左個重點!
下下搵保特同你跑100米咁,一定輸啦
iphone係好用 但d上腦ifan成日幫部電話打飛機做乜春
見人地用an機就踩幾腳 我兩部都有用其實旗艦機感覺唔到好大差異 用iphone主要係用晒蘋果成個生態配套 an機就自由性大d多d野玩
iphone好用 但班上腦ifan都幾低質下 自己覺得iphone好用就要踩下人
咁樣比落去冇咩意思,
環境光源次次唔同

但呢張俾我揀我都會揀右邊
Android:年年出新技術 緊係年年換追新嘢
iPhone:屌 年年部機都一鳩樣 換黎托柒咩
你搞到an俠要搬龍門
由3s用到而家!
2千尾 同樣地啲地方iphone都有平幾百
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞