有冇人買完iPhone覺得好後悔

677 回覆
2080 Like 258 Dislike
表示想等i13....唔想要faceid
自從喬布斯死左之後iphone啲嘢越黎越冇創意
但係真係用唔慣an機
第一部電話係an機 但用過iphone就返唔到轉頭
一黎啲資料嘢轉好煩
二黎iphone好似真係襟用啲
依家呢部i7用左三年幾就4年
對上一部5s又係用左4年幾5年
等緊13出翻touch id
我要usb咪帶USB 再大不了咪drive
我依家講部手機順唔順wo
真心想問邊部an機可以三年後翻頁唔疾
以前就係
我咪就係話勁正囉
屋企/公司有開server an機直情無敵, 啲file/圖掟嚟掟去勁方便, 其中一個放棄iphone嘅原因
由S10開始an機已經可以用到3年以上
Siri真係無敵,邊間廠可以整到咁
屋企有nas可解決檔案問題
hi, Bixby 基本上一樣, 衰就係到今時今日都唔識聽廣東話
How about software update
Software leh?
Bixby唔識廣東話已經係弊點
仲要個智能同辨識度極差
講個笑話 search樣野都做唔到
最嬲係之前三叔仲要突登整個制俾bixby
利申用過三叔同iphone 試用完Bixby 就直接放棄
現時三星延長更新保證後,將會超越Google Pixel手機。目前三星將有4年安全更新及3年Android更新保證;而Google Pixel手機則僅提供3年的Android大更新,以及3年的安全更新保證。
我用macbook+icloud+iPhone+ipad,佢地好似同一部裝置咁,方便到pk
samsung sony唔係咁呢
個耳塞自己廠都連唔到架
我加埋imac, apple watch仲爽
佢地
android向左向右都可以返回,你右手揸機嗰陣點返回
咪閪玩啦,乜撚都要網速雲端,點比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞