有冇人買完iPhone覺得好後悔

677 回覆
2080 Like 258 Dislike
想搭單問下xperia 1 iii定s21 ultra好
夜晚影出嚟都唔係夜晚嘅感覺
iPhone7 部機電池壽命得返73% 而且用得耐嗰日成日reload app 啲電又唔襟用 諗緊換電池好定係買12好

利申 已經一段時間冇用電話打機 因為真係冇嘢好玩 所以應該會拎嚟睇其他嘢同睇social media
因為你會好想將個體驗帶到去其他產品
你會好想知道電腦可以有幾咁順
AirPods 嘅用法又好簡單,你知道佢一定可以好配合到部iPhone
IG睇story成日睇睇下就hang機,
要kill app先搞得掂
idog: you are fake news
2021戴口罩仲講人面識別
用an機嘅人審美觀/社交能力係有啲問題 啲emoji啲字體啲ig/sc story 現實呢班人硬係另類啲騎呢啲無咁吸引
你係idog台問 冇都話有啦
仲有
個框都粗過曬an啲1千幾蚊機
邊部an機?
我用過lg同支那機都冇喎 影得好差
用緊11 pro max, 有佢優點既,但係近排買左個藍芽耳機
發現無論係用youtube music 或者內置player 聽歌都好
一日更crash 個app 幾次
可能我唔係用iphone 耳機關係,我隻係森海 true 乜鬼2
上連登多要出去見世面嘅
總之連登負皮多嘅就係真理
用iphone既人都係跟風既人
無獨立思考人話買就買
8000蚊就算overpriced/over budget都照買照跟
無諗過自己真正需要係咩

總之要跟得起潮流
要曬命
一出新iphone就要買要換
even自己部機無壞新淨
連部新iphone有咩新功能都答唔出
買咗先

見唔小
應該真係你問題
大把人iphone唔係用airpod
用緊Xperia 5, update咗去an11仲流暢咗
弊在佢apple product 個體驗已經好好
龍游淺水遭蝦戲, 幾勁嘅科技, 遇唔啱時候就係咁㗎啦, 唔覺有乜好笑

而家攞iphone 6s 同galaxy s6 出嚟比就比較到產品成個life cycle 嘅體驗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞