有冇人買完iPhone覺得好後悔

677 回覆
2080 Like 258 Dislike
android scroll 抄唔到apple, 因為有專利
同時用xperia同iPhone, iPhone係公司機。完全唔明點解要買iPhone,一啲都唔好用。
正常人又好難會識cmos既
我s9+ 到宜家仲諗緊換唔換s21好
我而家ios一定係主力An機只係拎黎做鬧鐘
捱多幾個月 我都俾咗部機我老母算喇
慶事買機買咁密俾我老婆屌
今代iPhone個鏡頭玻璃反光反到係咁多代最嚴重最影響拍攝效果
同女友齊齊賣9左 換返an機
本身有ipad,主要係想試airtag同用部細啲冇咁多bloatware嘅機然後用到end support
有返touch ID就最好
橫掂年尾先換咪睇定啲等發佈會先再決定13定s21, signal冇晒紀錄都冇乜謂啦前排又咪一樣咁由whatsapp轉場
(btw 想買honda/toyota車但android auto好似要焗揀新車)
一出就買
除咗倒水電真係零分別
睇你好唔好彩 宜家apple 野係差左
嗰時出部X
無買到apple care 過左一年保就燒左底板 原本預可以玩多幾年 之後換左XS 用到宜家 都無咩大問題

不過係好cum 用嘅
我iphone 4 開始用
每換一部都可以用到3~4年
可以隔兩代先換一次機
嗰時啲an 機真係唔多cum 用
宜家唔知啦 因為一直都無an
唯一唔滿意嘅係apple 愈嚟愈貴
覺得愈嚟愈唔值
唔明點解用iphone嗰啲人咁中意踩用an機嘅人 特別有優越感?

利申 幾年前iPhone轉samsung
寫場動畫分別姐
星空mode你搵條日頭片嚟比jm9
對上既Iphone 係iphone7 ,教主死左之後都係轉番an,依家仲用緊兩年前既NEX,依舊順暢,唔係唔想換機,係呢兩年既機都無大分別,兩年前出既機同依家既機都差無幾,iphone又真係無咩新意吸引我買,坐等新科技
以前未出因爲未成熟
宜家出咗咪因爲成熟咗
搞緊笑?
我用xs max 長著慳電
idog會話你假走阿
唔好對idog智商有太高期望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞