有冇人買完iPhone覺得好後悔

677 回覆
2080 Like 258 Dislike
歡迎發現新大陸

選擇連登最多人負皮嘅就正確了
唔少轉會iphone嘅傻仔原本都係用android中階機
覺得用咁貴嘅價錢買android唔抵所以轉會
然後佢又唔記得咗部iphone 12 pro 幾錢 pixel幾錢
S20+啦
xr 64值三千蚊填差價??
因為佢地先入為主覺得AN機有問題
一拎上手S21 個邊框 再拎一拎IPHONE 12 PRO 邊框睇下先啦

不過事實擺喺眼前都扮睇唔到架啦
仲要無type c:o[/size=6])[/size=6]
等idog 自high 60hz 流暢到
頂級iphone 60hz有幾順?用開120hz我直頭覺得iphone係上世紀產物
都話咗唔想個芒太大
20 FE 會唔會抵玩啲
佢應該有認知障礙 請體諒
以前唔買an機怕lag, iphone 7之前都係 所以iphone 7仲係ruler
但及後出現google親生仔開始追近, 但影相仍然iphone仲係好靚

google出AI 影相之後開始改變遊戲規則
iphone自從由pixel3xl 贏影相 $799USD VS $1099USD 開始出事
之後Iphone 11追返影相, promax 廣角靚電量大的確唔錯

但andorid流暢度方面有samsung追落後
samsung出oneui即s10開始之後根本無得輸 仲smooth過iphone

而家唯一可比既就係電量, 最頂級android仲係差iphone丁咁多(30分鐘左右)
但價錢差得多了
samsung s21ultra 256GB街價7千鬆D
ip12promax賣緊10199喎
仲未計120hz 屌iphone12promax仲未有係點撚樣
另外人地tounch id face id 乜都有齊
無睇到添
s20 啦而家勁抵玩
你拎影相比
真係輸哂
其他高階an機針住相機黎打iphone
停留咗喺4年前
2018年pixel出咗ai 影相已經變晒
冇行貨唔可以比?
柒撚到 駁唔到就哦哦哦 返去哦你老母啦
由 iPhone 4 用起用左 apple 十一年。。只係換過四次機iPhone 4, 6, 7+ 同 12pro max.. 未試過後悔。

玩 Android 嘅人玩十一年好多都換起碼 6 至 8 部機
三叔新嗰部影相zoom到30倍都仲好清,最多可以zoom到100x,拍片仲可以拍8k
咁其實調返轉講,
夜晚影相就係影夜晚嗰種氣氛
夜晚都影到日頭咁做乜

成日唔明啲人拎影唔影到月亮黎比較
無意思架喎,iPhone 影人影景都靚好多
唔係話技術上,係啲色水,鏡頭感覺
如果要鬥好多細節好高清不如都係用返相機啦
電話根本都唔係要做呢樣嘢

唔識講,其實冇啱錯,係睇你需要邊樣野
日撚日都有班戇鳩仔喺度坳
你鍾意用咩咪用咩囉
youtube大部份盲測影相iPhone都輸哂 仲講靚好多
冇喎
好後悔轉會ip, 而家用緊幾千蚊既an機感覺吊打ip
ip比奴隸用
咩都封死哂你要用佢個套,咩都唔比你做
仲講追求自由,ip就係最冇自由個樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞