連登巴膠怒屌收車殺線迫人無限轉車狂徒屎水老母暨每日關心龍運屯赤元天開線進度同埋普通版12.8米幾時出牌專區

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
948企都無得企
嗰個位返青南隨時15分鐘都唔洗
逼陣都ok嘅
青北嗰班本身就0066見
619 屎水係咪有新轉頁寫經樂華
係咪我睇錯
682X都行咗個半鐘
因為由奧粘去到超富都係用同一個引擎艙設計,本身個引擎室唔夠位裝四速 Voith

另一方面去到超富年代都已經開始要有慳油要求,愈嚟愈普遍嘅高速長途巴士用Voith一直谷住2000轉行公路要用多幾多油? 既然有得用有超比波嘅波箱慳油點解唔做? 唔通好似corolla 咁用個4AT波箱用到千秋萬世咩

另外有正常tuning 嘅超富加kickdown/波掣力水已經唔差得去邊
你冇眼花
上個禮拜開始有
抵佢變988
應該又痕妓佔領柴灣
298E同298F都要拆
咁74K都要拆啦

九記係consistency方面真係
晏晝車冇事嘅
留名柴灣打爆左
2F 73X 75X 85X個啲要拆啦
98A仲離譜 一條行山一條行隧道一樣係咁玩左好多年
冇睇清楚我錯
結論過咗今個禮拜
新過海四寶個客量應該點排
不如905A索性飛走西環
灣仔方向去到欽州街轉右出連翔道
講漏咗「建議」開灣仔方向(塞住荔華把口)
我意思係長沙灣道轉右經欽州街出連翔道
朝早788,789 一向有E400行一單出中環之後交比赤柱線
疫情前晚繁後長期開10分一班返圍城
260X 玩個位數添
933 > 989 > 686 > 976?
我都覺得係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞