連登巴膠怒屌收車殺線迫人無限轉車狂徒屎水老母暨每日關心龍運屯赤元天開線進度同埋普通版12.8米幾時出牌專區

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
所以巴士公司真係只可以投降,邊可能解決到香隧塞車?
4仔一鳩拉入深灣食曬48/71/75算啦
呢樣厹一樣做緊

仲有細心留意下果篇報導,佢仲提到晚間服務
即係話大勢會學973/260咁縮到9點後無服務,一係就967/969咁類似路線一線走天涯

類似諗到晚間中環方向780不設服務、由788行埋柴斜取代(即係回到98年788未全日果時)
話唔埋三合一
其實講到南區點改都死咁,有無機會索性成區試另一種服務模式,好似玩澳門個類算。
又開咗兩條H線用到幾架
龍運直梯呢個真係靠害之最
倒晒去275R啦
兜埋柴斜即係叫近地鐵站嘅全部保鐵嘅姐
或者$780/ month
佢應該只會搞反客流方向
正如佢今年967/969都係搞晚間港島方向,本身就少人

晚間好明顯都係中上環銅鑼灣返柴小先係主要客流方向,好明顯佢咁做係節流
4仔搞華富雙向分段咪KO條48
咁做分分鐘偷雞唔到蝕渣米
跟780行對柴小嚟講慢咗,隨時轉軚
對屎水嚟講客唔會多咗,但行車時間多咗,仲少咗車做生意
就算要咁行似乎10點都太早
其實不如將48/78拉落大樹灣騰空個深灣拉條71落嚟啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞