連登巴膠怒屌收車殺線迫人無限轉車狂徒屎水老母暨每日關心龍運屯赤元天開線進度同埋普通版12.8米幾時出牌專區

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
建議開辦以下路線
900A 大美督 - 灣仔(會展)(經:完善路、白石角、源禾路、青沙公路)
900B 三門仔 - 灣仔(會展)(經:香港教育大學、完善路、白石角、源禾路、青沙公路)
900C 大美督 - 灣仔(會展)(經:完善路、吐露港公路、源禾路、青沙公路)
900D 九龍坑 - 灣仔(會展)(經:廣福道、白石角、源禾路、青沙公路)
900E 九龍坑 - 灣仔(會展)(經:廣福道、吐露港公路、源禾路、青沙公路))
900F 九龍坑 - 灣仔(會展)(經:廣福道、大埔公路、源禾路、青沙公路)
900G 九龍坑 - 灣仔(會展)(經:廣福道、大埔公路、青沙公路)
900H 九龍坑 - 灣仔(會展)(經:廣福道、大埔公路、威爾斯醫院、大埔公路、元洲街、碧海藍天)
900 I 九龍坑 - 灣仔(會展)(經:廣福道、大埔公路、呈祥道、碧海藍天、西九龍站)
900 J 九龍坑 - 灣仔(會展)(經:廣福道、大埔公路、青沙公路、西九龍站)
900K 九龍坑 - 灣仔(會展)(經:廣福道、白石角、源禾路、沙田站、青沙公路)
900L 沙頭角 - 灣仔(會展)(經:龍山隧道、吐露港公路、白石角、源禾路、青沙公路)
900M 沙頭角 - 灣仔(會展)(經:龍山隧道、吐露港公路、白石角、源禾路、沙田站、青沙公路)
900N 沙頭角 - 灣仔(會展)(經:龍山隧道、吐露港公路、白石角、青沙公路)
900 O 沙頭角 - 灣仔(會展)(經:龍山隧道、吐露港公路、青沙公路)
900P 沙頭角 - 灣仔(會展)(經:龍山隧道、吐露港公路、大埔太和路、完善路、白石角、青沙公路)
900Q 九龍坑 - 灣仔(會展)(經:吐露港公路、大埔太和路、完善路、白石角、青沙公路)
900R 鳳園 - 灣仔(會展)(經:完善路、白石角、源禾路、車公廟路、青沙公路)
900S 鳳園 - 灣仔(會展)(經:南運路、大埔公路、源禾路、車公廟路、青沙公路)
900T 鳳園 - 灣仔(會展)(經:完善路、吐露港公路、青沙公路)
900U 香港教育大學 - 灣仔(會展)(經:完善路、白石角、大學站、青沙公路)
900V 香港教育大學 - 灣仔(會展)(經:南運路、大埔公路、青沙公路)
900W 香港教育大學 - 灣仔(會展)(經:完善路、吐露港公路、青沙公路、西九龍站)
900X 大美督 - 灣仔(會展)(經:完善路、吐露港公路、青沙公路)
900Y 三門仔 - 灣仔(會展)(經:香港教育大學、完善路、吐露港公路、青沙公路)
900Z 九龍坑 - 灣仔(會展)(經:吐露港公路、青沙公路)

#係就玩大佢
#白石角唔係大晒
認真講句,強烈建議269c等路線喺四美街總站後,沿彩虹道及蒲岡村道交滙處返回龍翔道
樓上零生上身?日日都見住佢出膠po
喺Facebook見到
銅鑼灣線嚟計
去西區嘅5B/5X有黨鐵之後已經唔想做咁濟

去南區要過條隧道,72/72A/96/592呢啲收得個5.5 你試下如果呢堆線可以好似38/42咁樣可以收7.8你睇下啲班次會唔會靚仔好多、屎水態度會唔會好好多(而家38/42啲表定班次都係7-17分鐘,起碼靚仔過72A/96)

講緊東區銅鑼灣線都做到6.4/6.9,每程頂閘計已經收多你南區線100蚊,就算有車都做東區客先啦
取消692嗰時有補償
798/296m可以補差價轉690
690可以免費轉296m/798
試過798轉厹690

H1重開
我都好想知咩人做PR
張插圖解釋左690變晒命綫原因

應該廢唔過呢張
嘩真係多撚謝曬喎
有撚用咩
我要轉車都98D>690
洗等死等你屎水
應該全將軍澳都有直車去九龍灣觀塘
你估開車serve班窮客唔洗成本剩賺咩
依家擺明收唔翻成本唔願做咁款
33A啲fd
最新對像31B
英國終於有冷氣雙層車
以前Glasgow批E500唔係有冷氣咩
句唔需要爬山既串98C串到
上車前睇eta如果798轉796C唔洗點等會轉到既我又無咩所謂既
後尾(即係而家)已經全部停用
好似因為食油
英國巴士留行焗冷氣
夏天都閂窗
仲要用絲絨位
喂呢張係睇落最有用喎 去megabox 個邊唔駛等110小巴等到死
講起110
點解李強做到咁撚樣都未俾人收牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞