連登巴膠怒屌收車殺線迫人無限轉車狂徒屎水老母暨每日關心龍運屯赤元天開線進度同埋普通版12.8米幾時出牌專區

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
96非繁永遠小巴客量
海怡有錢啲所以會多啲去銅鑼灣買野
點講都得
肛交應該會象徵式嘈下77X 始終香港仔-太古同69走線接近一樣
不過太古/鰂魚涌打後(無X線嗰陣)應該會搭72/592/96+2X而唔係慢碌77/99
671X開南行都係好事 搞得掂東隊應該ok (而家WTC對出2線入紅隊 啲車只係行右線 左線跑道黎 跑道尾有巴士線cut 左上返鵝頸橋 理應咁行法好少塞)
BTW朝早不如開176就算啦 個分別係塞紅隊定東隊姐 朝早你有巴士線入紅隊塞少好多
利東老人邨黎鴨脷洲都係
592都係靠海怡客
長遠講671要改走線吸下客 話就話執99 雞
但係又有幾多客比佢執
頂盡落到琴行街就要上返橋 南區無客就係因為又塞觀塘又塞北角 但係其實觀塘可以上滿而八成都係南區
671X南行可以收到$14 但係唔停黃竹坑北角 東隧後下一站香港仔隧道收費廣場跟著直飛香港真光書院 咁樣或者可能有機吸到客
銅鑼灣去屯門係多啲人坐962X
同埋無960呢
青將線究竟會係屎水定九公呢
900之後應該兩間公司出標都會玩雙向分段
雙向分段其實要唔要寫落標書
夜晚應該無咩客?學厹咁執到30
堅城拉4幹入香港仔會易起d. 不過依家有數碼港都係收皮起唔到
數碼港有留地起地鐵站 都應該仲有位
不過域多利道會嘈佢個海景
學中灣繞全程走海底,順便俾支資cap 水
咪阻住香港發展啦
671而家基本上要搭嘅就會睇app搭,唔搭嘅已經落咗地底

單睇南區亦好難執,671X行法本身唔夠客全日,基本上要加埋電車路湊數,拆開一邨一線更加冇可能
而家仲有班客搭671來往九龍同港島北岸,要趕上東廊真係等被東區反枱,係睇下由九龍俾南區價去電車路嘅客幫補到幾多

其實671非繁行車時間唔算太差嘅,一般35-40分鐘已經可以由九龍灣去到黃竹坑(快嘅話40分鐘由鑽石山去黃竹坑都得),唔慢得過黨鐵,問題係來回唔知老母同香隧幾時發作,同埋一發作就連個天都俾唔到ETA
落一落橋執下時代廣場客應該好啲
鴨島車程最穩定嗰條叫90B但都出名多碌神
其實非繁cut淨592 97算啦 香隧互轉
690 691 694未有地鐵將軍澳線之前都係同170 182同價
90B回程要塞雀仔橋同修打蘭街

同埋班友碌車想博7號同91行先
大道中行先嗰個一定孭爆
屌 上次搭個姓陳開嘅薄扶林道都全程30
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞