連登巴膠怒屌收車殺線迫人無限轉車狂徒屎水老母暨每日關心龍運屯赤元天開線進度同埋普通版12.8米幾時出牌專區

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
969應該係同當年嘉湖有啲關係
同埋天水圍係狗公自己放棄過海市場
其實真係改返嚟
諗起當初條701條線有如星雲圖咁款
但W3必須發大黎做
查實南昌填海區一帶養唔養得起一條過海線
大大條東涌線喺隔離 海皮直入西隧又唔夠客
914 971全部霉
除咗118
但118都唔係靠填海區食糊
大角咀去晒905/鐵
咁梗係
不過見佢擺深旺就講埋啫
其實如果905都做得住既話
去東區應該優勢更大
拎條905A改,加經大角咀深旺道
港島點行
估唔到930x荃灣咁少站都咁多客
即係點
968X回程加行西環
夠中心位就得
荃灣太多站,只會係下條30X
所以話30X出荃灣不如跟930X,唯一唔同,關門口街轉去楊屋道,試下救條線
咁703復辦可以拉上海盈及觀塘道改經深旺道,大角咀,維港灣,旺柏,亞階老街,太子道東及觀塘道
13D改至美孚,改經長沙灣道,觀塘道,太子道西界限街,13P改經牛頭角道
16X全日化改至美孚,改經長沙灣道,取代16
796C改經唐明街
296C縮至又一城,改經四美街,鑽石山站總站,黃大仙龍翔道,樂富,九龍塘,石硤尾,將南海旁及調景嶺
改名296B
30x 改黎都曬氣
930系都係頹咗好耐先等到佢發大嚟做
無海皮新樓屎水有拆得咁開心
905A應縮至欽州街及金鐘西,改經櫻桃街及彌敦道
905縮至金鐘西,
307P+678拉去灣仔北,改星期一至六非繁雙向,假日全日雙向服務,加星期六上繁往港島及下繁往新界服務,星期一至六上繁往港島及下繁往新界改經獅公,紅梅谷路,青沙,西隧,干諾道中不停站,紅棉路,金鐘道,軒尼詩道,怡和街,高士威道逆走至北角碼頭
,改名907P+978P
沙咀道 同 龍德街果近唔近MTR
厹:串我做乜
唔爬山咪好似你咁錢箱唔響
我出到秀茂坪收$11.1一樣打爆出旺角
秀茂坪出旺角有1A 13D 95 98C 213D
真係咩選擇都有
682原先係厹建議
962原型係厹959

厹:
厹表示:我條290A 將軍澳去秀茂坪客收11.3都賺到笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞