[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(30)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
仲以為日馬個價係正常不過都可以接受

我係唔知會唔會多條adaptor之後啲咩供電冇咁穩定 然後出嚟個效果會有影響 雖然就算有影響我都未必分得出
其實有分別不過好細,AB對比都唔易察覺
hdv820我覺得係電子廢物嚟
axel grell走左已經標誌住一個時代嘅終結
老老實實只要首歌唔係太舊都會有電子檔
我寧願直接買混音完成嘅原始檔

都唔會走去買物理上會有損耗的CD
舊歌就冇得講啫
新歌明明都係用電子混音點解要咁執着一定要CD
又唔使驚佢99點幾percent 唔使驚佢同人哋攞嘅資料唔同

我覺得係啲舊唱片舖頭純粹想推翻起個市場
搞嘅呢啲嘢
巴打係邊度買檔?
成日想搵d歌都冇檔,e.g. LMF 2019
ifi出player?
ab test完,用usb3.0同usb2.0嘅usb線插落電腦usb3.0頭兩者音量上冇分別,供電voltage應該係一樣的。而用條靚d嘅usb 2.0線相比跟機條usb3.0 cable細節同樂器分離度都好咗

靚少少嘅usb線用4.4 output都一樣有電流聲,可能要加隻i power先解決到 不過zen dac唔係主力機我就唔搞咁多野,留返比其他ching包膠
感謝巴打更正錯誤
KOSS PP輕同唔熱

換好少少的綿超正
有冇巴打知道邊度有得修理耳牛我隻AD1kx右邊單元要撳住個單元先有聲
Porta pro
AD1000x應該可以搵鐵三角整?
唔得就試下搵小修小寶
小修小寶
Thx巴打
似乎係
唔通係平板黎
same 44mm DD with semi-open design?
點解估平版?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞