突發!!英西意12支球隊 準備自組歐洲超級聯賽

986 回覆
241 Like 45 Dislike
要睇爆冷容乜易
假如歐洲超級聯賽問般尼參唔參加
你估會點答
搵返Webb出黎做都得
反正只係場Show
請埋李城西咸都仲得
搞唔成再罰主席同3個副主席既球隊唔比踢歐聯就 攬炒
熱阿
有波踢咪又係照睇
雖然現階版我都唔覺得生成事機會好大
但搞鳩d賽一定支持
疤仲痴埋去
如果英超Big 6冇得踢歐聯
想睇般尼依D隊踢
所以咪冇可能
我知,所以咪搞笑囉,淨睇「影響力」唔睇競技性,仲踢乜撚野波呀
曬鳩氣
有人睇咪得啦
人地先係球員你係球迷咋
人地為乜踢波要問過你?
你咪睇下當地球迷咩反應
有波踢咪又係照睇
雖然現階段我都唔覺得成事機會好大
但搞鳩d賽會一定支持
ac
支持
以前玩master league都係咁
估計又係講數手段

之後大球會話事權又更大
主因應該係UEFA想擴大歐聯,仲想搞第三級歐聯,即係再將錢分俾更多球隊,咁老實講,你又唔怪得人,收入主要靠戈幾間球會吸引力,英超又係,轉播費拿第一同降班條數又差唔多,生意佬唔妥好正常
UEFA and Florentino Pérez came to an agreement to change the format of the Champions League and not go on with the Super League project, but Real Madrid's president worked behind the scenes and managed to convince 12 teams. He 'backstabbed' Ceferin. (Source: @abc_deportes)
想睇fifa uefa收皮
屌你老母
疤先最想搞 成日威脅加泰獨立就踢佢出西甲
好撚快手
super league應該0030會宣佈成立,好睇過戲
同球會啲人日日對住,歸屬感點都大過國家隊啦
佩雷斯正常發揮
Fifa好似話Domestic competition都唔比玩,英超冇左big six重睇咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞