突發!!英西意12支球隊 準備自組歐洲超級聯賽

986 回覆
241 Like 45 Dislike
駁唔撚到就成隻狗咁okok
答唔撚到就潛啦柒頭

曼城反對
ff下姐
事實就係我又打緊工 日日做社畜
Psg 國內聯賽對手咁撚廢點會想入呀
多啲錢分掛
班富豪球會今次未必玩得起
起碼好過a米
入場費都350m
仲未計電視轉播同贊助
冇升降班踢半季中游到榜尾果堆冇份爭冠已經可以hea踢了,橫掂錢已袋
全世界無球迷會贊成
ok你頭兩句姐
學撚到嘢啦今日
應該整升降制度英超big6就有得入去打呢個super league
又唔好咁講,上面都有人贊成,係本地球迷唔班反得比較勁
ESL入面有西咸既話邊有人睇呀on9
咁入唔到果D踢乜?
由一開始已經可以hea踢啦,都冇嘢好爭,咪個個都當表演實咁踢算
有冇人知外國啲球迷嘅輿論偏向支持定反對搞呢個league
全世界無球迷會贊成
又唔好咁講,上面都有人贊成,係本地球迷嗰班反得比較勁
If it goes through, the Super League will use the NBA model.

The play-offs will have teams play 3 matches against each other (instead of 7 in NBA), the first team to win 2 goes through. The aggregate score will NOT matter. [@TuttoMercatoWeb]
鬼叫你班強隊踢得咁撚廢咩 big6都入唔到就抵撚死喇
btw
最後應該都似搞唔成歐超聯架啦
一踢咗個邊連本土聯賽都冇得踢

不過uefa越嚟越on9 下季仲要搞多個歐協
仲有歐國聯完全係哂時間 同令班球員係咁傷
足球跟玩具撚玩法
邊個垃圾諗出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞