(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 2

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
想問邊到多銀框眼鏡 搵左好多間都唔見有

Edgar
我覺得呢種中金結構隱陣過以前嗰隻

呢隻你可以當佢全金屬框釘咗兩件膠上去做裝飾,係穩陣嘅
不過講有趣就eyevan個結構過癮好多~

點解咁多人鐘意eyevan
自己覺得睇極都係差啲

eyevan個工藝係好正嘅,不過啱窄面型only

我自己都係鍾意eyevan 同OP
尤其eyevan 副副框都好靚好精緻

Eyevan靚係靚
但全部都好精緻 感覺太斯文

都唔係丫,中金果d款個結構好工業風

可能係幼框嘅關係
最近配左bj classic 551 細框+粗框+金屬臂
效果好好

p 511 邊度配? 想問下配左幾錢?
鼻托位係咪有得較返好?
Warehouse/new black 收費幾多?

BTW 大家平時點托眼鏡
唔知係咪托得衰
係日本配完到而家只係戴左2個月
就已經鬆鬆地
鼻托位係咪有得較返好?
Warehouse/new black 收費幾多?

BTW 大家平時點托眼鏡
唔知係咪托得衰
係日本配完到而家只係戴左2個月
就已經鬆鬆地

同問,有沒有d鋪可以收費教眼鏡?

咁可以唔岩教到岩

本時唔洗錢一來自己唔好意思

二來教果個又無咩心機

自己覺得睇極都係差啲

Eyevan靚係靚

可能係幼框嘅關係
效果好好

我副551係日本買 大約¥30000度
想問邊到多銀框眼鏡 搵左好多間都唔見有

自己覺得睇極都係差啲

Eyevan靚係靚

可能係幼框嘅關係
效果好好

唔該哂
望落好似tart 同moscot 個副咁
就⼂

新入Masunaga GMS-804

幾靚喎
幾錢?
yp 香港除左新黑,上目,warehouse 仲有無推介?
就⼂

新入Masunaga GMS-804

幾靚喎
幾錢?

37,000 yen 淨架
有無人試過起日本成田機場間express glasses, 黎緊諗住去試下,想問下質素如何,用咩鏡片同埋價錢如何,thx
有無人試過起日本成田機場間express glasses, 黎緊諗住去試下,想問下質素如何,用咩鏡片同埋價錢如何,thx
有冇巴絲打網購過眼鏡?
邊間抵買?
有冇得退稅?
同埋鏡片果度點搞?
有冇巴絲打網購過眼鏡?
邊間抵買?
有冇得退稅?
同埋鏡片果度點搞?

Pish

自己覺得睇極都係差啲

Eyevan靚係靚

可能係幼框嘅關係
效果好好

唔該哂
望落好似tart 同moscot 個副咁

你自己覺得似唔似?
金子係咪已經out哂date?

無話out唔out,始終都係元祖級品牌
但要買一定係日本買
平好多

我岩岩係日本買左kj04 退稅後40000yen
但係香港買都係$2880
差幾十ja

點解我買佢話冇得退稅
yp 香港除左新黑,上目,warehouse 仲有無推介?

Tom ford5178 臉大岩唔岩帶
有下有冇巴打岩
匠澤田 四 紅玳玳色
超少戴,冇花,齊set,冇單,唔貴

井戶多美男 T461 銀色
超少戴,冇花,齊set,冇單,唔貴

OP MP-2 紅玳瑁色
少戴,冇花,齊set,購自日本冇單,唔貴

本人頭骨大,三副都唔太岩我面型,有巴打岩可以搵我問價
TG: Karsar_k

有冇巴絲打網購過眼鏡?
邊間抵買?
有冇得退稅?
同埋鏡片果度點搞?

明月菲诺系列 近视镜片1.60非球面眼镜片 配镜片眼镜店2片【包邮】
【在售价】220.00元
【券后价】210.00元
【下单链接】http://c.b1yt.com/h.NDuHQr?cv=D6BV0bg9Qsl
-----------------
复制这条信息,¥D6BV0bg9Qsl¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

配過呢個鏡片連架 鏡片冇乜問題
度數用返舊度數 太耐冇配要再check

唔該巴打先
但我重點係想買架
日本yellow plus架
講漏左唔好意思
覺唔覺新黑售後好撚差?
覺唔覺新黑售後好撚差?

點解咁講?
覺唔覺新黑售後好撚差?

點解咁講?

覺唔覺新黑售後好撚差?

點解咁講?

巴打分享下有咩經歷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞