(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 2

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
目_眼鏡Masunage做緊特價(唔洗3000連鏡),巴打點睇

要steady 連鏡都3000唔洗

steady邊間買咁平?

益巴打

巴打,我想問下有冇得救?上次帶住副井戶多美男去行山。可能太陽太猛,好似熱溶咗臂尾。
新黑會唔會有折
新黑會唔會有折

會 你問巴打係咪有平就得
新黑會唔會有折

有咩牌子想搵
呢期steady masunaga 越前國都唔錯
新黑會唔會有折

但其實佢唔係連登巴打
新黑會唔會有折

但其實佢唔係連登巴打

話係巴打介紹我諗就得到
新黑會唔會有折

但其實佢唔係連登巴打

我係血統純正雙登巴
入元朗見
新黑會唔會有折

有咩牌子想搵

lm
新黑會唔會有折

有咩牌子想搵

lm

🙇‍♂️元朗見
有無人配過金子 Kv46?

感覺好易鬆同埋個架好似向外咁... 睇野個感覺同距離感好奇怪咁...
去日本無買過鏡,買左個盒

有幾副未配鏡 之前聽眼鏡鋪介紹用依視路 其實同hoya比邊隻好d
去日本無買過鏡,買左個盒

有幾副未配鏡 之前聽眼鏡鋪介紹用依視路 其實同hoya比邊隻好d

香港有冇得買, 冇公仔都可以
最新入手

有冇巴打可以推介一啲銀色幼框/幼框眼鏡
暫時睇中 kv04 kv33 kv44
Around 2.5k-3k budget

問題係我面形好大
唔知幼框會唔會好怪
平時帶moscot L size
白山hank

問題係我面形好大
唔知幼框會唔會好怪
白山hank

面大冇所謂,最緊要隻眼夠大

問題係我面形好大
唔知幼框會唔會好怪
白山hank

dita union /united 都要8k
運zeiss鏡

有沒有比人水
Yp同金子比 大家覺得邊個性格比高啲?
Yp同金子比 大家覺得邊個性格比高啲?

of coz YP la
運zeiss鏡

有沒有比人水

年頭買連hoya 1.6 $5900
運zeiss鏡

有沒有比人水

哎喲咩鏡
運zeiss鏡

有沒有比人水

哎喲咩鏡

nulux
運zeiss鏡

有沒有比人水

哎喲咩鏡

nulux

平咁多既

另外都睇中op executive ii
而副要幾錢
運zeiss鏡

有沒有比人水

哎喲咩鏡

nulux

平咁多既

而副要幾錢

dita其實係咪加咗價 我見近半年個個都話7,8千
運zeiss鏡

有沒有比人水

哎喲咩鏡

nulux

平咁多既

而副要幾錢

dita其實係咪加咗價 我見近半年個個都話7,8千

我幫大家問下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞