(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 2

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
想問大家係新黑買眼鏡 佢係會比副全新嘅你定係比平時比人試過嘅你?

買嗰陣有冇講明係最後一副
冇嘅話都幾大鑊
1k 左右 買唔買到眉架? 有咩牌子介紹?
想問大家係新黑買眼鏡 佢係會比副全新嘅你定係比平時比人試過嘅你?

冇嘅話都幾大鑊

仆街啦似係比人水左

冇嘅話都幾大鑊

仆街啦似係比人水左

拎番去問問啦
Btw 你買左副咩

冇嘅話都幾大鑊

仆街啦似係比人水左

拎番去問問啦
Btw 你買左副咩

諗住今日去問 因為前日先攞尋日先發現有花到
金子KV53L

冇嘅話都幾大鑊

仆街啦似係比人水左

拎番去問問啦
Btw 你買左副咩

金子KV53L

正路都全新啦 除非講明display姐
有冇巴絲帶Tart?

冇嘅話都幾大鑊

仆街啦似係比人水左

拎番去問問啦
Btw 你買左副咩

金子KV53L

不過我尋日拎金子又冇問題
借個位放架
(琴日上新黑衝動購物, 買完覺得框太細)
CRAFSIS CRF-111 , 全新無戴過出街
$1800 (original price $2100)
telegram: absentvivi

Push

最近又睇中tavat 皇冠型
借個位放架

Push

睇睇下又幾正
有無yellow plus同好?
有無yellowplus同好?

Yellows
借個位放架

Push

睇睇下又幾正

巴打接收佢
有無yellowplus同好?

Yellows

岩岩買左副全金屬皇冠型 等緊拎
借個位放架

Push

睇睇下又幾正

巴打接收佢

我指Tavat

冇嘅話都幾大鑊

仆街啦似係比人水左

拎番去問問啦
Btw 你買左副咩

金子KV53L

不過我尋日拎金子又冇問題

我買過幾副都冇事

冇嘅話都幾大鑊

仆街啦似係比人水左

拎番去問問啦
Btw 你買左副咩

金子KV53L

冇事了 換左新比我
YP kerry nicky兩隻個框咩size?

冇嘅話都幾大鑊

仆街啦似係比人水左

拎番去問問啦
Btw 你買左副咩

金子KV53L

冇事了 換左新比我

btw日本tart冇人戴?

有意放全新beauty & youth x 金子眼鏡
42mm celluroid製
$1000
放錯區勿屌

http://store.united-arrows.co.jp/sp/shop/by/goods_zoom.html?gid=904092&start=0&defaultnum=11&current=11&itype=1

有意姐留聯絡方法

$1000
放錯區勿屌

http://store.united-arrows.co.jp/sp/shop/by/goods.html?gid=904092

有意姐留聯絡方法

$1000
放錯區勿屌

http://store.united-arrows.co.jp/sp/shop/by/goods.html?gid=904092

有意姐留聯絡方法

咪撚推喇
想搵 Effector 副 Liquid,有無人放?

https://global.rakuten.com/en/store/carino-eyes/item/effector175/?s-id=borderless_browsehist_en

ig: eightagain

更正︰tg至岩
tg: eightagain
想放全新
井戶多美男 T451-BK 
與市 Y10-BK
幾年前係上目買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞