(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 2

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
Eyevan 睇睇下覺得好正
巴打們知唔知咩價位
巴打們知唔知咩價位

淨架三千up
日本架中算貴
想問下YellowPlus 是咪得指定款係賽璐珞

https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=595&t=5232683

咁者係唔洗特登追求賽璐珞?
Btw 其實想搵類似yp kerry d金屬臂 同圓圓地
仲有冇其他好推介
YP kerry 定nicky 好 倉庫試完呢兩隻岩,聽日去埋上目試
巴打們知唔知咩價位

淨架三千up
日本架中算貴

但手工/精緻度係咪其他冇得比
YP kerry 定nicky 好 倉庫試完呢兩隻岩,聽日去埋上目試

Nicky 有黑灰
Kerry 就有金屬臂
鏡片唔太貴嘅有咩好推介?

去眼鏡舖問佢有推介一款平好似叫i@lens話咩法國牌子唔知有冇記錯,呢個點睇?

Nicky 有黑灰
Kerry 就有金屬臂

仲有無推介邊隻一定要試下,細梨型
鏡片唔太貴嘅有咩好推介?

去眼鏡舖問佢有推介一款平好似叫i@lens話咩法國牌子唔知有冇記錯,呢個點睇?

Gms805

輕 舒服
有冇1000蚊樓下既中金介紹 搵左幾間都唔岩心水

圖入面個副係淘寶野 驚配完貴鏡之後爛

張圖唔知做咩打側左
終於有得拎

Eyevan?

呢款咩型號同幾錢 幾靚

張圖唔知做咩打側左

嘩唔好戴啦巴打 明抄dita united 成浸柒味出晒黎

張圖唔知做咩打側左

話明淘寶, 梗係抄貴款

張圖唔知做咩打側左

話明淘寶, 梗係抄貴款

十字螺絲
成件事錯哂

張圖唔知做咩打側左

話明淘寶, 梗係抄貴款

十字螺絲
成件事錯哂

上淘寶買垃圾既人係唔會理
終於有得拎

Eyevan?

呢款咩型號同幾錢 幾靚

有冇人知咩型號
終於有得拎

Eyevan?

呢款咩型號同幾錢 幾靚

有冇人知咩型號

終於有得拎

Eyevan?

呢款咩型號同幾錢 幾靚

有冇人知咩型號

幾錢 邊到有得買
終於有得拎

Eyevan?

呢款咩型號同幾錢 幾靚

有冇人知咩型號

幾錢 邊到有得買

倉庫, 31xx.

真係中意就直接配再問人,得就得唔得就自己比喇
一心諗住貪小便宜去問巴打 你張單開到 5 6 千 可能有人幫你既

一心諗住貪小便宜去問巴打 你張單開到 5 6 千 可能有人幫你既

巴打我呢d窮撚唔係追牌子 想問下有冇巴絲識 咁我唔會咁痴線配5 6千 都係想一千樓下 無就算啦

巴打我呢d窮撚唔係追牌子 想問下有冇巴絲識 咁我唔會咁痴線配5 6千 都係想一千樓下 無就算啦

我意思係 你張單細會唔會立亂幫你啊 一千樓下你番日工都有喇 唔好玩
想配咩牌子咪講聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞