(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 2

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
上個月配咗副yellow plus edgar玳瑁色 (唔係celluloid)
尋日配多副同款墨綠色celluloid

yellows plus咩價位

新手入左副eyevan 411

框三千四左右, 幾好戴
上個月配咗副yellow plus edgar玳瑁色 (唔係celluloid)

框三千四左右, 幾好戴

唔平wor咁都
想買多副黑色斯文d似op 505 or mp2 番工用又可以換下款
有冇架2000左右 冇就OMG算

框三千四左右, 幾好戴

唔平wor咁都
想買多副黑色斯文d似op 505 or mp2 番工用又可以換下款
有冇架2000左右 冇就OMG算

唔知有冇2000
反而想知邊度有op 505藍色
新手想配眼鏡 岩岩行過d細鋪
有個牌子既眼鏡都幾岩心水 edoryu Classic 江戶作
佢話差唔多全部都1900 淨框 想問呢個價錢算唔算貴 呢個牌子又好唔好
不如留意下pls pls 三張大牛有找
香港配金子貴唔貴
想要副藍金/銀,2000-4000蚊?
有冇推介
新黑較眼鏡未試過嗰位巴打講嗰啲情況
有次仲幫我較咗好耐 較到fit哂先走

仲未講晒架我

仲有新黑請埋d驗眼佬

驗錯眼,最後我睇眼科再去poly 驗眼,有晒supporting 先肯退錢
同意,新黑個駛眼佬好流

仲未講晒架我

仲有新黑請埋d驗眼佬

驗錯眼,最後我睇眼科再去poly 驗眼,有晒supporting 先肯退錢
同意,新黑個駛眼佬好流

但佢賣得平都係事實
各有各好啦
配左咩呀巴打

仲未講晒架我

仲有新黑請埋d驗眼佬

同意,新黑個駛眼佬好流

但佢賣得平都係事實
各有各好啦
今日去新黑配左副
D服務態度都唔係你地講嘅咁差姐
但我唔記得問巴打係咪有平
配左咩呀巴打
yp benny,第一次戴手造

當初又話yp 乜乜七七 手工唔好,所以唔賣YP

我第一副手作都係比左佢,你睇路啦
native sons 都幾貴下

我係vc 上左副native sons orwell
淨架都要4k 幾

想問係vc標得高,定而個牌子本身定位係較貴?
你由舊登狙擊佢狙擊到而家
除左新黑都未試過係其他香港其他眼鏡店買眼鏡 又真係唔覺新黑差
但唔好係佢度驗眼就真嘅
同意,新黑個駛眼佬好流

但佢賣得平都係事實
各有各好啦
今日去新黑配左副
D服務態度都唔係你地講嘅咁差姐
但我唔記得問巴打係咪有平
配左咩呀巴打
yp benny,第一次戴手造

當初又話yp 乜乜七七 手工唔好,所以唔賣YP

我第一副手作都係比左佢,你睇路啦
你由舊登狙擊佢狙擊到而家
除左新黑都未試過係其他香港其他眼鏡店買眼鏡 又真係唔覺新黑差
但唔好係佢度驗眼就真嘅

400美金左右
咁驗眼我同意既 真係麻麻
如果改善埋就一定唔會考慮第二間
唔緊要啦
邊度買都好
最緊要開心

我自己就覺得眼鏡鋪有幾樣野做到就perfect
一 有驗眼之餘有咩問題會跟進
二 配眼鏡緊係想價廉物美
三 配完要有售後服務
四 攞到一d特別野

所謂連登有愛
你地有咩問題可tg我
我會盡量協助
款式有既我都會報個靚價比大家
日本應該賣49000yen 左右,around 3400到
上個月搵friend 買左 Native son Kowalski (右下

做工都唔錯, 35000 yen, 扣左稅2400港紙到
如果賣得平係考慮
我會起唔影響服務質素同驗眼水平下
計到大家最巴打價
服務同價錢都ok, 唔驗眼就得。 上去試眼鏡一流
一間眼鏡鋪我會expect識調較眼鏡同驗眼
較眼鏡我又覺得佢有問題
配鏡佢都有平
你可以拎副舊鏡去照配
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞