(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 2

1001 回覆
8 Like 5 Dislike

貼下相先 今日戴呢副

Op黎
之前都好似有睇中而副
但戴上去我唔好睇

貼下相先 今日戴呢副

Op黎
之前都好似有睇中而副
但戴上去我唔好睇

Op corrington
Beta titanium 好正

鐘情op mp2 同dita

你真係好鐘意op2
但我覺得唔啱面大嘅人戴

Op mp2 有幾個size, 44, 46, 48
大面型既可以試下48

想問下巴打右上角個副CLIP ON 係邊一副黎
THANKS

大家有無類似呢種SHAPE既眼鏡平價推介?
tart 賣好撚貴...
會唔會揀moscot 最好?

自問自答先, TVR, TART, moscot, oh my glasses tokyo 都出過類似呢d 實淨既款
邊個牌子平又好帶?

自問自答先, TVR, TART, moscot, oh my glasses tokyo 都出過類似呢d 實淨既款
邊個牌子平又好帶?

新黑有隻叫dolabany既brand
今日整左副eyevan

邊個牌子平又好帶?

唔該哂你巴打, 貴唔貴?

邊個牌子平又好帶?

唔該哂你巴打, 貴唔貴?

btw, 個款真係幾似下, 唔錯
有無洗眼鏡機推介?岩岩係新黑買左人生第一副手造

有部 作用不大 手洗已經好足夠

手洗係咪凍水就夠?

手洗係咪凍水就夠?

凍水 洗潔精
想去東京朝聖既巴打留意, masunaga表參道嗰間裝修緊, 網頁竟然冇寫..尋日中左伏
想去東京朝聖既巴打留意, masunaga表參道嗰間裝修緊, 網頁竟然冇寫..尋日中左伏

佢個官網不嬲廢
嚟緊諗緊配hoya鏡
近視1000度左右 散光300度左右
用1.67定1.74好
同埋配唔配埋防藍光好
嚟緊諗緊配hoya鏡
用1.67定1.74好
同埋配唔配埋防藍光好

訂造好貴
係日本買左副金子 係香港想配鏡既話 邊間推薦d 謝謝各位巴打

新黑個驗眼好流

有請視光師嫁咩?
嚟緊諗緊配hoya鏡
用1.67定1.74好
同埋配唔配埋防藍光好

訂造好貴

2000左右
貴都無辦法 依終貴近視散光勁
點都要長期用 費事用cheap嘢啦
其實我仲諗緊要唔要埋全視線好
嚟緊諗緊配hoya鏡
用1.67定1.74好
同埋配唔配埋防藍光好

訂造好貴

2000左右
貴都無辦法 依終近視散光勁
點都要長期用 費事用cheap嘢啦
其實我仲諗緊要唔要埋全視線好
係日本買左副金子 係香港想配鏡既話 邊間推薦d 謝謝各位巴打

新黑個驗眼好流

有請視光師嫁咩?

有個呀叔
啱啱有sales介紹pentax既鏡
都幾抵用wo

唔記得講 BJ classic 加hoya鏡最薄 好貴

唔記得講 BJ classic 加hoya鏡最薄 好貴

用最薄鏡所以儲唔到錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞