(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 2

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
yellows plus max “celluloid”值唔值得入 未買過YP
yellows plus max “celluloid”值唔值得入 未買過YP

見過台仔有副yp celluloid架斷開 有啲陰影

見過台仔有副yp celluloid架斷開 有啲陰影

我咁多副眼鏡都有一副試過洗到斷開,不過唔係Celluloid係MOSCOT
其實隻腳燙金甩字係咪無得避

你唔貼肉又冇乜汗都有機會既

大汗到仆街,一個星期已經甩左幾隻字

新買金子 kv-62
戴得幾舒服

大汗到仆街,一個星期已經甩左幾隻字

甩字正常,載過一副EGG試過甩色
題外話, 有冇人屋企有超聲波機?
d眼鏡成日都覺得好污糟, 又難洗, 所以想買部黎用, 有冇人試過/用緊?
窮撚戴呢副咋,夠平
窮撚戴呢副咋,夠平

其實jins啲眼架好唔錯
我都有副
d眼鏡成日都覺得好污糟, 又難洗, 所以想買部黎用, 有冇人試過/用緊?

有部 個人覺得非必要 同自己用洗潔精手洗差無幾
依家部野用黎洗鬚刨 洗鬚刨反而幾好用
新手想試日本眼鏡睇下岩唔岩

匠澤田 四 紅玳瑁色
超少戴,冇花,齊set,冇單,唔貴

井戶多美男 T461 銀色

OP MP-2 紅玳瑁色
少戴,冇花,齊原裝袋同盒,購自日本冇單,千幾蚊

有巴打岩可以搵我問價
TG: https://t.me/hk55699

乜可以用洗潔精架咩

乜可以用洗潔精架咩

有乜問題

乜可以用洗潔精架咩

有乜問題

用機一樣要落洗潔精 唔係點去油呀
有冇人聽過issey miyake
日本金子見到

乜可以用洗潔精架咩

有乜問題

用機一樣要落洗潔精 唔係點去油呀

淘左個返黎用
有冇人聽過issey miyake
日本金子見到

issey miyake咁出名....
過幾日諗住係名古屋配副金子kj-25

有無得即日拎?我近視300度加50度散光左右
同埋金子啲鏡片大約幾錢
新手想試日本眼鏡睇下岩唔岩

匠澤田 四 紅玳瑁色

井戶多美男 T461 銀色

OP MP-2 紅玳瑁色
少戴,冇花,齊原裝袋同盒,購自日本冇單,千幾蚊

有巴打岩可以搵我問價
TG: https://t.me/hk55699

匠澤田放幾錢?
香港金子 kv01 / 66 咩價位左右
大阪 金子 gb gafas冇乜款啱

借個位賣物
放全新 井戶多美男 T-465 連 Clip-on
買左發現唔係好岩 有單
有興趣巴打可以 telegram 問

tg: wearehongkong
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞