(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 2

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
係淘寶淘左副番版野攞去呢d大店到配鏡片會唔會俾佢地屌柒

戴日本手造架都係貪舒服
如果買翻版嘢,不如平平地配副zoff/jins好過
好撚憎人淘寶,又老翻。你去egg 我一定唔會笑人,淘寶老翻就食撚屎啦。無錢咪撚買啦。

利申 : 成世人未買過老翻,未買過淘寶。
係淘寶淘左副番版野攞去呢d大店到配鏡片會唔會俾佢地屌柒

冇錢就唔好充
好撚憎人淘寶,又老翻。你去egg 我一定唔會笑人,淘寶老翻就食撚屎啦。無錢咪撚買啦。

利申 : 成世人未買過老翻,未買過淘寶。

隻眼都拎黎玩
之前買過副egg
連耳仔位舊膠都未套得哂入去
之後修友兜話係設計
想售後服務好去尖咀誠品間warehouse啦
果次比佢較真係整到fit哂先比番我
同埋真係比到意見,唔係純比價錢

呢間真係幾好…
有個馬尾好高大 幾好人

未幫襯之前去過旺角一次
之後隔左兩個月去誠品睇
佢記得我之前去旺角果陣帶eyevan

另外老啲果個都超好人

呢間有無得淨配鏡片?
大約幾錢?
想售後服務好去尖咀誠品間warehouse啦
果次比佢較真係整到fit哂先比番我
同埋真係比到意見,唔係純比價錢

呢間真係幾好…
有個馬尾好高大 幾好人

未幫襯之前去過旺角一次
之後隔左兩個月去誠品睇
佢記得我之前去旺角果陣帶eyevan

另外老啲果個都超好人

呢間有無得淨配鏡片?
大約幾錢?

好似有
睇鏡
唔好貪平配阿波羅
配HOYA爽好多
如果自己日本買框 (yp/金子)
香港邊度配鏡好?
怕日本配度數唔啱冇得搞
Hoya 蔡司嗰d又幾錢?
Thanks
利申 百幾度散光 想要藍光鏡多
終於有得拎
終於有得拎

Eyevan?
終於有得拎

Eyevan?

有下有冇巴打岩
匠澤田 四 紅玳玳色
超少戴,冇花,齊set,冇單,唔貴

井戶多美男 T461 銀色
超少戴,冇花,齊set,冇單,唔貴

OP MP-2 紅玳瑁色
少戴,冇花,齊set,購自日本冇單,唔貴

本人頭骨大,三副都唔太岩我面型,有巴打岩可以搵我問價
TG: Karsar_k

有無下半框推介?
咁啱係鄉下 啲眼鏡舖見到
想問下香港邊度有得買類似嘅
呢副眼鏡嘅牌子叫Bolon
很想要吧

有無巴打有興趣?

TB-710連Clip on,Clip on套甩左D字。購自倉庫
有無巴打有興趣?

TB-710連Clip on,Clip on套甩左D字。購自倉庫

https://t.me/vbdna19
巴打tg我thanks
想問膠鼻托同依加好常見個d金屬鼻托有咩分別? 只係個款唔同?
其實淘寶chrome heart外觀好似
係爭重量
係爭重量

戴假野係侮辱創作者既心血, 覺得貴唔值可以唔買
想問下大家999.9 有冇假野?
想問有冇架想去配瑞士寶鏡面,係咪應該間間個價差唔多?
係日本買框去邊間配鏡會好啲?
想配Hoya 1.67 防藍光幾錢到?
叫fd幫手買冇得係日本配埋鏡
想問有冇架想去配瑞士寶鏡面,係咪應該間間個價差唔多?

瑞士寶
係爭重量

我淘左啦,唔係幾廿蚊果啲野,成兩舊幾水,有埋chrome heart 眼鏡盒果啲配件
真野靚好多囉,立立令啊大佬,造工差廿皮,同埋真野個size好似細啲啲,帶上去靚好多
利申:我未見過真野,但我上網已經研究過
係爭重量

我淘左啦,唔係幾廿蚊果啲野,成兩舊幾水,有埋chrome heart 眼鏡盒果啲配件
真野靚好多囉,立立令啊大佬,造工差廿皮,同埋真野個size好似細啲啲,帶上去靚好多
利申:我未見過真野,但我上網已經研究過

咁你想點?戴定唔戴啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞