(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 2

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
鈦金屬臂係唔係自行屈曲

可唔可以自己屈。 新買。 擔心屈爛

屈係可以,但個幅度唔可以太大
強烈建議你落翻鋪頭叫人幫你
鈦金屬臂係唔係自行屈曲

可唔可以自己屈。 新買。 擔心屈爛

屈係可以,但個幅度唔可以太大
強烈建議你落翻鋪頭叫人幫你

其實賣眼鏡既地方都會建議你唔好自己屈 佢地會叫你直接拎番去 幫你調校
叫朋友係日本幫我買
叫朋友係日本幫我買

配鏡呢? 係香港配鏡可以問下間鋪
如果唔係就靠自己較
叫朋友係日本幫我買

配鏡呢? 係香港配鏡可以問下間鋪
如果唔係就靠自己較

諗住係寶血醫院配
gms 806加clip on 好唔好睇?
Rayban

成日都想買多副掌嚟替換下

新入手flip up
有無999.9愛好者
想買副2手op 505配近視太陽鏡會否好不智
新手報到 入左副yellow plus kerry 有無同好?
新手報到 入左副yellow plus kerry 有無同好?

巴打邊度入幾錢
我都想入呢幅 不過要等9月先有得claim保險
有冇圖j下

巴打邊度入幾錢
有冇圖j下

The warehouse 入左$3480 未拎到呀 拎到就影上黎

巴打邊度入幾錢
有冇圖j下

The warehouse 入左$3480 未拎到呀 拎到就影上黎

之前新輝見3k2
但唔覺佢有多幾副 驚佢俾display嗰副賣
岩岩入坑
岩岩入坑

一入就咁重手
岩岩入坑

正啊union 巴打邊度入手?
你地通常去邊度配眼鏡?
岩岩入坑

個鼻托係未好舒服呢
岩岩入坑

個鼻托係未好舒服呢

我有副masunaga 我覺得個鼻托條臂太短搞到副眼鏡好貼個額
岩岩入坑

個鼻托係未好舒服呢

我有副masunaga 我覺得個鼻托條臂太短搞到副眼鏡好貼個額

我都覺 可能遲下去番新黑到整高少少

巴打邊度入幾錢
有冇圖j下

之前新輝見3k2

巴打你認住入邊隻色 我果隻係c434 依家睇返c432靚d

巴打邊度入幾錢
有冇圖j下

之前新輝見3k2

巴打你諗住入邊隻色 我果隻係c434 依家睇返c432靚d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞