(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 2

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
自己冇玩開眼鏡 最近配咗副井户多美男 Google完先知係大牌子
去眼鏡鋪校過但戴嘅時候都經常冼落黎
係咪因為副眼鏡太輕?
咁多位巴打有冇辦法可以解決到呢個問題

係咪面油好勁?
有冇巴打可以介紹下唔同牌子

利申:想買一副斯文啲既但眼花繚亂無從入手
有冇巴打可以介紹下唔同牌子

利申:想買一副斯文啲既但眼花繚亂無從入手

你可以睇下op mp2 有冇興趣,個價唔會覺得貴

有下有冇巴打岩
匠澤田 四 紅玳玳色
超少戴,冇花,齊set,冇單,唔貴

井戶多美男 T461 銀色
超少戴,冇花,齊set,冇單,唔貴

OP MP-2 紅玳瑁色
少戴,冇花,齊set,購自日本冇單,唔貴

本人頭骨大,三副都唔太岩我面型,有巴打岩可以搵我問價
TG: Karsar_k

呢到係交流post定買賣post?
m fusionx 倉庫新嗰副幾靚,又平

但一見madness即刻唔想買
想買全金屬既眼鏡有咩牌子推介
3000左右
m fusionx 倉庫新嗰副幾靚,又平

但一見madness即刻唔想買

應該會sell到班大陸客買
自己冇玩開眼鏡 最近配咗副井户多美男 Google完先知係大牌子
去眼鏡鋪校過但戴嘅時候都經常冼落黎
係咪因為副眼鏡太輕?
咁多位巴打有冇辦法可以解決到呢個問題

唔關事 要再較
邊到有yellow plus賣
邊到有yellow plus賣

google 有得賣啊傻系
$1500內想配副文青少少係唔係是但一間算

如果醒日本手造就未必得

真係好想醒日本手造架,可以睇下上面有巴打放既款岩唔岩你心水,可以去問下價

如果唔一定要日本手造,普通文青少少就1500冇難度
GMS823 有無巴打知邊到入手平D

新黑可以問問
之前係佢度買gms821都有平

新黑可以問問

THX ching

新黑可以問問

THX ching

嗌番巴打ok?
有冇人知呢款yellow plus邊到有同幾錢

如果醒日本手造就未必得

真係好想醒日本手造架,可以睇下上面有巴打放既款岩唔岩你心水,可以去問下價

有無邊間多款價錢又平民嘅介紹

如果醒日本手造就未必得

有無邊間多款價錢又平民嘅介紹

Egg, genic eyewear etc
有冇人知呢款yellow plus邊到有同幾錢
去紅點, 上目問下
btw yellows plus 唔好再叫錯
想問大家係新黑買眼鏡 佢係會比副全新嘅你定係比平時比人試過嘅你?
想問大家係新黑買眼鏡 佢係會比副全新嘅你定係比平時比人試過嘅你?

有無巴打試過買左副架但係左右唔平衡
係日本買果陣無為意
返到香港配左鏡先發覺咩得好緊要
以為佢車錯左塊鏡
但係拆出黎睇又兩邊一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞