(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 2

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
如果俾你地簡gms819 定805?? btw 806 方鏡 有無咩特性 適合咩人? 805 梨形?? 邊款適合瓜子臉或鵝蛋臉?? thankyou

自己親身去試啦 戴上面先知邊款好睇
我就會揀815

琴日配咗副gms815覺得好滿意

我睇錯 815同805 先岩 819 果二點係唔同 805 同815 最大分別係框邊裝飾?? 815 會唔會太plain?? 好女仔?
如果俾你地簡gms819 定805?? btw 806 方鏡 有無咩特性 適合咩人? 805 梨形?? 邊款適合瓜子臉或鵝蛋臉?? thankyou

我就會揀815

配全黑? 定係咖啡色嗰隻?

我就會揀815

應該係全黑 唔靚仔唔好搞咁多野 哈哈

我就會揀815

咖啡色都好精神
大家覺得eyevan如何?
淨架3600
有冇咩款大路D唔太貴 岩新手玩

我就會揀815

全黑低調啲好
過千度近視配最薄最平嘅鏡埋單4000多啲
朋友做眼鏡舖友情價

本身想買OP 但佢個鼻托太闊所以放棄咗

我副nicky用咗2個星期 d金字就甩得7788

唔緊啦 反正無人睇到
有冇人買過TVR,做工o唔ok
淨架3600

想買但真心貴
我覺得抵過買thom browne
Nine accord呢個韓國牌子點睇,衝動之下配左一副
有冇人係枠配過眼鏡
諗緊係佢到買個架再拎出去配
定買個陣順手配
利申 ~600度近視
大家點睇yohji yamamoto
佢呢個牌子係咪手工做?
淨架3600

邊隻?咁貴咩?
我之前配左$3000
大家點睇yohji yamamoto
佢呢個牌子係咪手工做?

呢個designer brand黎喎 清
買左副tb011f 想知邊到配鏡片好
買左副tb011f 想知邊到配鏡片好

整番副1.6雙非
又有新野
巴打去新黑有得平?
岩岩配左無耐
淨架3600

邊隻?咁貴咩?
我之前配左$3000

558model
巴打去新黑有得平?
岩岩配左無耐

我攞到大部分牌子
巴打去新黑有得平?
岩岩配左無耐

我攞到大部分牌子

有冇人買過TVR,做工o唔ok

高質
巴打去新黑有得平?
岩岩配左無耐

表明係巴打就有得平 (好似係)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞