(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 2

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
下個月去日本
想請教下oliver peoples mp-2邊度買比較好
有冇舖頭推薦

上日本官網,有boutiques同store比你睇
仲係戴緊金子Vintage
依家人在福岡,想買yellows plus oliver.
去左官網寫既retailer 仲西眼鏡店,佢地話無乜yellows plus

想問各位巴打,九州邊到有yellows plus賣
新手一問 TB啲眼鏡值唔值得入
見佢啲款好靚 想入坑
新手一問 TB啲眼鏡值唔值得入
見佢啲款好靚 想入坑

tb都值得入嘅 相比之下dita嘅value會高d

有冇人知道呢款係咩牌子咩款?跪求

放全新 有單chrome hearts SLUNTRADICTION

Size:52

$9200
依幾日諗住去配人生第一副手造鏡
去倉庫好定新黑好 上網做過下功課主要都係想睇eyevan同tb依2個brand
去倉庫好定新黑好 上網做過下功課主要都係想睇eyevan同tb依2個brand

新黑平少少
btw應該又有條煩膠衝出黎留言搵生意

新黑平少少

但啲款係咪都差唔多?

新黑平少少

但啲款係咪都差唔多?

款間間都係個d架啦 去幾間睇下格下價囉
moscot lemtosh 好似好難carry

新黑平少少

但啲款係咪都差唔多?

款間間都係個d架啦 去幾間睇下格下價囉

Thx 巴打
呢隻算係入門抵玩
moscot lemtosh 好似好難carry

咁大路都難carry...
目_眼鏡Masunage做緊特價(唔洗3000連鏡),巴打點睇
配左副YELLOW PLUS MORGAN 1W
加1.74球面鏡,4300埋單
諗起都ON9,用成3200買個框,鏡
就不知明韓國牌子,應該比多少少換埋HOYA全視線
配左副YELLOW PLUS MORGAN 1W
加1.74球面鏡,4300埋單
諗起都ON9,用成3200買個框,鏡
就不知明韓國牌子,應該比多少少換埋HOYA全視線

又真係幾on9 下次醒水喇

有無巴打有興趣?
買完發現唔啱自己
香港配金子係咪同日本配差唔多價
目_眼鏡Masunage做緊特價(唔洗3000連鏡),巴打點睇

要steady 連鏡都3000唔洗
配左EYEVAN 558

http://eyevan7285.com/collection/model-558/

但發現框腳太短, 未到我隻耳就開始curve...

其實有無得改?

steady邊間買咁平?

舊愛加新歡,副TB-807係美帝感因節入手,好撚抵。

steady邊間買咁平?

益巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞