(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 2

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
dita union /united 都要8k
運zeiss鏡

有沒有比人水

年頭買連hoya 1.6 $5900

哎喲咩鏡

nulux

平咁多既

另外都睇中op executive ii
而副要幾錢

dita其實係咪加咗價 我見近半年個個都話7,8千

我幫大家問下

上網買一定6千內, 不過極少有全黑

年頭買連hoya 1.6 $5900

哎喲咩鏡

nulux

平咁多既

而副要幾錢

我幫大家問下

唔會上網買喇

上網買係一定平好多
但再去配鏡好麻煩
之前上網買左副yp
都真係平好多

哎喲咩鏡

nulux

平咁多既

而副要幾錢

我幫大家問下

唔會上網買喇

上網買係一定平好多
但再去配鏡好麻煩
之前上網買左副yp
都真係平好多

我遲d會幫大家爭取用上網既價錢買名牌貨

第一
你百分百保證係真野
第二
你可以配鏡有跟進

你可以比咭儲分
新手琴日去左新黑 平平地諗住買omg luke
但我成600度近視仲有70度散光 用呢副架有冇問題

平野無好野,係我係新黑體會的道理

其實近視度數深淺唔係關鏡片折射率事咩

我唔係單單講鏡片
新黑配眼鏡會比其他幾間有名眼鏡鋪平,甚至有咩巴打價
價錢係吸引既一定

但驗度數過程,售後服務真係好唔得

我初初配完,試帶根本就唔fit , 話想再tune下,佢就同我講,不如試下先,試唔岩再反來,
如是者,幾次過後,佢凶反我轉頭,話再較驚你個鼻托斷啊

咁既售後,我真係屌你啦

結果副架帶得一陣就無帶,因為根本唔fit

最後,有沒有巴打岩,可以平放

甚六作 navy色

上目for sure

cwb 眼鏡大師幾好
我成日去新黑較都冇問題喎

唔同level la ...

sure 上目

利申 : 熟客
新黑較鏡未試過上面講既情況

邊間都唔緊要啦 最緊要揀到自己岩同舒服既鋪

我唔係單單講鏡片
新黑配眼鏡會比其他幾間有名眼鏡鋪平,甚至有咩巴打價
價錢係吸引既一定

但驗度數過程,售後服務真係好唔得

我初初配完,試帶根本就唔fit , 話想再tune下,佢就同我講,不如試下先,試唔岩再反來,
如是者,幾次過後,佢凶反我轉頭,話再較驚你個鼻托斷啊

咁既售後,我真係屌你啦

結果副架帶得一陣就無帶,因為根本唔fit

最後,有沒有巴打岩,可以平放

甚六作 navy色[/quote]

邊度配都好啦
開心又好唔開心又好
總之邊位巴打有問題既
都歡迎過來調較
純對歡迎交流

想學自己較但又冇工具

想學自己較但又冇工具

我都係,其實自己較應該最好
但無奈現實冇班學

想學自己較但又冇工具

但無奈現實冇班學

根本鋪頭果d都唔知識唔識

想學自己較但又冇工具

但無奈現實冇班學

通常舖頭點較都係差d, 番黎會自己較下先fit

想學自己較但又冇工具

但無奈現實冇班學

通常舖頭點較都係差d, 番黎會自己較下先fit[/quote]
其實自己較自己係唔太work

新入坑

新入坑

靚啵
https://canalcity.co.jp/shop/product/132/3100
人在日本,呢副香港幾錢
金子kv-77

新入坑

where入?

新入坑

where入?

新黑
上個月配咗副yellow plus edgar玳瑁色 (唔係celluloid)
尋日配多副同款墨綠色celluloid
上個月配咗副yellow plus edgar玳瑁色 (唔係celluloid)
尋日配多副同款墨綠色celluloid

yellows plus咩價位

新手入左副eyevan 411
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞