(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 2

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
其實谷口眼鏡係咪垃圾?

點解垃圾?有歷史有手工
香港有咩眼鏡鋪推介阿,冇戴開眼鏡,想買大圓形款,加鏡片budget 2-3000 咩牌子好
香港有咩眼鏡鋪推介阿,冇戴開眼鏡,想買大圓形款,加鏡片budget 2-3000 咩牌子好

Oh my glasses Tokyo 幫到你
Btw 你近視深唔深?

Btw 你近視深唔深?

應該都係200度左右,好耐冇測

Btw 你近視深唔深?

呢個係網上店?香港有冇邊間多款可以試戴
其實谷口眼鏡係咪垃圾?

點解垃圾?有歷史有手工

YellowPlus BJ Classic 谷口 金子
大家點揀?

Btw 你近視深唔深?

呢個係網上店?香港有冇邊間多款可以試戴

Blacksmith, new black, warehouse 都有

貼下相先 今日戴呢副

鐘情op mp2 同dita

你真係好鐘意op2
但我覺得唔啱面大嘅人戴

你真係好鐘意op2
但我覺得唔啱面大嘅人戴

Op mp2 有幾個size, 44, 46, 48
大面型既可以試下48

你真係好鐘意op2
但我覺得唔啱面大嘅人戴

大面型既可以試下48

香港邊度多?
想買藍銀44

你真係好鐘意op2
但我覺得唔啱面大嘅人戴

大面型既可以試下48

香港邊度多?
想買藍銀44

藍銀新色應該NEW BLACK, 上目, WAREHOUSE, 仲有其他眼鏡鋪都有

至於新款MP2 應該得46/ 48. 44 多數都係舊款先有, 依家好似無出44

你真係好鐘意op2
但我覺得唔啱面大嘅人戴

大面型既可以試下48

香港邊度多?
想買藍銀44

藍銀新色應該NEW BLACK, 上目, WAREHOUSE, 仲有其他眼鏡鋪都有

至於新款MP2 應該得46/ 48. 44 多數都係舊款先有, 依家好似無出44

有副金子47 覺得有啲大 想搵44

你真係好鐘意op2
但我覺得唔啱面大嘅人戴

大面型既可以試下48

香港邊度多?
想買藍銀44

金子KV-20 都係梨型細鏡, 應該44 OR 細過44

你真係好鐘意op2
但我覺得唔啱面大嘅人戴

大面型既可以試下48

香港邊度多?
想買藍銀44

金子KV-20 都係梨型細鏡, 應該44 OR 細過44

Op mp2靚仔啲
咁唯有買其他色 本身個副已經係玳瑁色
好似選擇唔多?

最低副bj classic 唔錯
今日戴金子
係日本買左副金子 係香港想配鏡既話 邊間推薦d 謝謝各位巴打
係日本買左副金子 係香港想配鏡既話 邊間推薦d 謝謝各位巴打

新黑個驗眼好流
今日去灣仔188附近間cubicshop睇金子
佢地average賣2千幾左右,算唔算合理

大家有無類似呢種SHAPE既眼鏡平價推介?
tart 賣好撚貴...
會唔會揀moscot 最好?
我右眼5xx度,超薄完都仲係好厚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞